Yıldız Mountain Ski Resort vil være hjertet af Sivas i vinterturismen

Yıldız Mountain Ski Resort vil være hjertet af Sivas i vinterturismen
Yıldız Mountain Ski Resort vil være hjertet af Sivas i vinterturismen

Sivas guvernør Salih Ayhan startede dagen med at undersøge de 13 km vejarbejder på ruten til Yıldız by, Kuzören og Olukman landsby på stedet. Guvernør Ayhan, der modtog information fra Mevlut Soysal, vicegeneralsekretær for den særlige provinsadministration, om det igangværende arbejde ved Olukman-krydset, sohbet og ønsket medarbejderne bekvemmelighed.

Ski Center mødes med varm Çermik


Opførelsen af ​​forbindelsesvejen mellem Yıldız Mountain Ski Center, Hot Çermik Hot Spring og Nuri Demirağ lufthavn fortsætter med fuld hastighed. Yıldız Mountain Ski Center bliver mere tilgængeligt med de nybyggede veje.

Guvernøren Salih Ayhan, der undersøgte byggearbejderne i den første fase af den 54 kilometer lange vej, som blev startet med at blive bygget mellem Yıldız Mountain Ski Center og Hot Çermik Thermal Region, og modtog information fra Mustafa Horuz, den 1. regionale direktør for Sivas Highways, om den seneste nåede situation, ønsket entreprenøren succes.

Yıldız Mountain Ski Center for at blive et højtliggende center

Guvernør Ayhan og hans følge følger med de nyskabelser, det tilføjer sin struktur hver sæson, faste skridt mod at blive et af de vigtigste skisportssteder i vores land ved at undersøge bungalowhuse, der er begyndt at blive bygget i Yıldız Mountain Ski Center og de igangværende arbejder på Yenihan Hotel, og Mustafa Altun, General Manager for Buruciye A.Ş. modtaget information fra.

Guvernør Salih Ayhan sagde, ”Vi har en særlig indsats for at bruge Yıldız Mountain Ski Center mere funktionelt om sommeren og vinteren og for at bruge det kvalificeret ikke kun om vinteren, men også om sommeren. En af dem er bungalowhuse, som du kan se bagpå. Derudover øger vi standarderne på vores hotel for at imødekomme forskellige krav og tætheder. Skicentret har efterladt sin barndom og gåperiode. Han etablerede sig på dette område ved at sætte standarderne. Nu er vi nødt til at gøre vores forskel med forskellige. Til dette formål har vi startet nye undersøgelser både for at bruge det effektivt om vinteren og for at gøre det til et campingplads for vores ungdom om sommeren. Igen skaber vi sportsbaner under vores faciliteter. De projekter, vi sendte til vores ministerium for ungdom og sport, blev accepteret. Vi vil snart starte byggeriet og bygge en fodboldbane og gøre det til et højtliggende center. " sagde.

Guvernør Ayhan sagde, at de ønsker at nå et anlæg med en høj standard, som vores borgere ønsker, ”Det er faktisk et anlæg, som jeg nyder hver gang jeg kommer, og vi leverer gode tjenester. Jeg kan sige, at dette sted fortsat vil tilføje værdi til Sivas. Sivas sociale mobilitet vil øges, især med højhastighedstoget, og det bliver en mere populær by med hensyn til turisme. Dette vil være hjertet af Sivas i vinterturismen. Selvfølgelig er vi ikke tilfredse med dette. Vi arbejder på at øge vores forbindelser med nabolandene. For eksempel vores Tokat-forbindelse. Fordi dette er 58 km fra Sivas og 60 km fra Tokat, forsøger vi at integrere Tokat her. I de sidste år viste de deres tjeneste for vores faciliteter. Vi afsluttede hovedlinjerne på vores vej. Vi lavede linket. Venner forsøger at øge standarden. Vi tror på, at skielskere og naturelskere vil stige hvert år med en god reklame. Sammenfattende vil vi adressere ikke kun Sivas, men også omkringliggende provinser ikke kun om vinteren, men også om sommeren. Alle vores bestræbelser er i denne retning. Jeg takker alle, der arbejdede hårdt. " brugte udtrykkene.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer