Yıldız Technical University Graduation Ceremonies Started

Star-Technical University-Graduation-Ceremonies-Started
Star-Technical University-Graduation-Ceremonies-Started

Begivenhederne på universiteterne, som er blevet suspenderet i et stykke tid på grund af koronavirusepidemien i verden, genoptages med gradueringsceremonier. Yıldız Tekniske Universitet er stolt af at udeksaminere for 107. gang.


Universitetsaktiviteter, der blev forsinket i et stykke tid på grund af pandemien, genoptages. Yıldız Technical University Graduation Ceremony, der er uddannet for 107. gang i år, afholdes både fysisk og online. Ceremonierne, der varer i 5 dage, blev afholdt mandag den 19. oktober af Yıldız Technical University-rektor Prof.Dr. Det startede med Tamer Yılmaz 'effektive åbningstale.

Fra studerende til rektorat

Understreger, at han også er kandidat fra Yıldız Technical University og forklarer processen med at komme til sin nuværende position, Prof. Tamer Yılmaz sagde, ”I løbet af de sidste to måneder som rektor for mit universitet, hvor jeg dimitterede, havde jeg mulighed for at gennemgå denne lange rejse fra start til slut. Jeg føler en stor ansvarsfølelse. De vigtigste grunde til, at jeg føler dette er "tilhørighed" og "loyalitet". Jeg bar altid min stjerneloyalitet og loyalitet over for Yıldız med mig. På denne måde er jeg her nu, og jeg arbejder for mit universitet med al min styrke. " sagde.

"Vores mål er at være et førende universitet inden for det nationale felt"

Talere til de studerende, der deltager i ceremonien, prof. Dr. Yılmaz fortsatte sin tale som følger: ”Vores mål er at omdanne Yıldız Technical University til en nationalt pioner, internationalt rangeret, der bidrager til vores lands nationale udviklingsbevægelse og spiller en rolle i løsning af problemerne i verden med innovativt og proaktivt nyt generationens digitale aldersmæssige udstyr og kompetencer. . På Yıldız Technical University lærte du først at stille spørgsmålstegn ved, at forfølge viden og sandhed. Du har set styrken i det menneskelige sind. Du har skubbet dine egne grænser. Kendskab til kraften ved at skubbe grænserne for helbredelse af menneskeheden; du har en smag af læring, viden og sandhed. Disse er nu blevet dine stjerneklare vaner, som du ikke kan opgive. Der er ingen større lykke i livet end fakta, idet man undlader manglerne i går og bekymringer om i morgen, tager risici, viser mod og bliver involveret i livet, tager handling. Nu er det tid til at bringe disse stjerneklare vaner til live. Som kandidat fra Yıldız Technical University har du den højeste færdighed og kompetence til dette. " sagde.

Afslutte sin tale ved at ønske kandidaterne succes i deres fremtidige liv, prof. Dr. Tamer Yılmaz gav plakater til kandidaterne fra fakultetet for arkitektur. Begyndende med kandidaterne, der var i hallen, blev deres eksamensbeviser udstedt af fakultetsdekanerne og afdelingslederne. Diplomer tildeles kandidater fra alle fakulteter i løbet af de fem-dages gradueringsceremonier.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer