AFAD sørgede for søge- og redningstræning for 27 tusind mennesker

AFAD sørgede for søge- og redningstræning for 27 tusind mennesker
AFAD sørgede for søge- og redningstræning for 27 tusind mennesker

AFAD, "Tyrkiets fælles styrker i katastrofer" med forståelse, planlægning og katastrofehåndteringsaktiviteter, implementering, ledelse og koordinering af aktiviteterne i havnen er steget i de senere år. Mange offentlige institutioner, faggrupper og borgere drager fordel af erfaringerne fra AFAD-holdene i deres træning for effektivt at bekæmpe katastrofer.


I denne sammenhæng tilbydes eftersøgnings- og redningstræning til både eksperterne og frivillige fra Istanbul AFAD Search and Rescue Union Directorate. Scenarier med at redde mennesker, der går tabt i naturen, oversvømmes eller sidder fast et eller andet sted, spilles også ud i de specielle træninger, hvor der forklares, hvad man skal gøre i potentielle katastrofeområder.

Professionelle i virksomheden lærer nogle gange at udvinde et legeme, der sidder fast under snavs eller en vandbrønd, mens de nogle gange klatrer et klatretårn eller laver seismisk lytning på vragstedet.

Praktikanterne lærer også om mobilisering til mad, husly og opvarmningsbehov i katastrofeområdet.

27 tusind mennesker modtog søge- og redningstræning

Naturkatastrofesøgnings- og redningstræner Mustafa Kaya sagde, at de havde til formål at øge bevidstheden om katastrofebevidsthed hos alle fra 7 til 70 inden for rammerne af de udførte aktiviteter.

Kaya bad om, at forkerte indgreb såvel som katastrofer kan medføre menneskeliv, og at folk, der ikke har modtaget katastrofetræning, ikke skal koncentreres i potentielle katastrofeområder.

Kaya understregede, at det er forkert for utrænede mennesker at komme ind i vragområdet uden at tænke over, og påpegede, at hvis bygningen ikke er fuldstændig kollapset, kan bygningen kollapse fuldstændigt i efterskælvene, og redningsholdene kan være under murbrokkerne.

”Siden 1999 er der blevet givet 27 mennesker eftersøgnings- og redningstræning. Hvad betyder det at ordentligt gribe ind i vraget blev overført til 27 tusind mennesker. " Kaya sagde, at disse mennesker også videregav disse oplysninger til sine omgivelser.

Kaya sagde, at urban eftersøgning og redningstræning varer i 5 uger og let eftersøgning og redningstræning i 5 dage.

Om at de første mennesker, der blev fjernet fra vraget, blev reddet af deres højtuddannede slægtninge, sagde Kaya, at resten blev fjernet af professionelle hold.

Jeg tror, ​​at en person fra hver familie skal deltage i denne træning

Påpegede, at mange bygninger forventes at blive revet ned i det forventede jordskælv i Istanbul, sagde Kaya: ”Jeg synes, at næsten ethvert familiemedlem bør deltage i denne træning. De kan modtage disse træninger hver for sig eller som et team. " han snakkede.

Understreger, at de forsøger at tale med folket rundt i mange jordskælv og kollapser områder, denne situation medfører tab af tid, sagde Kaya, at det er vigtigt for borgerne i det omkringliggende område at være stille og stille under eftersøgnings- og redningsaktiviteter.

Kaya sagde: ”Mens vi bruger vores seismiske akustiske lytteudstyr, skal borgerne rundt også vise denne følsomhed, så vi kan få en klarere lyd fra enhederne, der bringer de små bevægelser under snavs til det lydområde, så vi kan nå offeret så hurtigt som muligt og foretage de rigtige indgreb. Ellers sender lyde, der kommer udefra, ikke korrekte oplysninger til os. Vi vil høre lydene, der kommer udefra på enheden, og vi vil have foretaget forkerte handlinger. " fandt vurderingen.

Kaya påpegede, at de mennesker, der er trænet i centret, også er AFADs søgnings- og redningsfrivillige, og mindede om, at mindst 10 personer i hvert kvarter sidste år modtog eftersøgnings- og redningstræning med støtte fra distriktsguvernørskabet i Istanbul.

Kaya tilføjede, at grupper på 12 personer, der kan gå til nødindsatser i byen, er på vagt, og forstærkning sendes til regionen afhængigt af omfanget af hændelsen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer