Anadolu Isuzu introducerede sine nye teknologier

Anadolu Isuzu introducerede sine nye teknologier
Anadolu Isuzu introducerede sine nye teknologier

Anadolu Isuzu meddelte, at den har implementeret EES (Electric-Electronic System) Architecture-projektet. Den indenlandske erhvervskøretøjsproducent, der udvikler nye funktioner og nye softwaremuligheder, der skal anvendes i alle sine nye køretøjer inden for EES Architecture, meddelte, at den er begyndt at anvende disse funktioner i Interliner- og Grand Toro-køretøjer.


Anadolu Isuzus nye elektriske-elektroniske systemer og køretøjer er udstyret med FMS (Fleet Management System - Fleet Management System), Engine Diagnostics Diagnostics, MUX Vehicle Control System Diagnostics Diagnostics, Driver Scoring, Cornering Lighting, Welcome to the Vehicle Mode, Dynamic return screen, Det anføres, at det har tilføjet forbedringer som Coming Home Mode, Smart Wiper, Dynamic Home Screen, Voice.

Som kommentar til emnet sagde Anadolu Isuzu General Manager Tuğrul Arıkan, ”Vi har udviklet nye softwaremuligheder i tråd med nutidens tendenser og kundebehov og forventninger. Disse funktioner, som vi begyndte at implementere i vores Interliner- og Grand Toro-køretøjer, vil blive udviklet og præsenteret som standard i alle nye køretøjer i den kommende periode. "EES-arkitektur er en levende struktur og vil fortsat blive udviklet kontinuerligt."

I henhold til de givne oplysninger kræver flådesporingsenheden ikke yderligere udstyr til at filtrere bestemte kommunikationsprotokol (CAN) meddelelser takket være FMS (Fleet Management System), der tilbydes inden for EES-arkitekturen. Mens motordiagnostisk fejldiagnose præsenterer fejlkoderne i motoren til føreren, informerer MUX Vehicle Control System føreren om status og funktionsfejl for hver elektriske og elektroniske modtager i køretøjet. Med Driver Scoring System får chauffører feedback som "Du kører godt" og "Du bruger dårligt" med algoritmer udviklet af Anadolu Isuzu.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar