Ankara Sivas YHT Line Seneste situation Hvad, hvornår starter højhastighedstogekspeditioner?

Ankara Sivas YHT Line Seneste situation Hvad, hvornår starter højhastighedstogekspeditioner?
Ankara Sivas YHT Line Seneste situation Hvad, hvornår starter højhastighedstogekspeditioner?

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, viceminister Enver İskurt, TCDD's generaldirektør Ali İhsan Uygun og deres følge den 08.10.2020 ved Sivas-Yozgat-grænsen inden for grænserne til Sivas Yıldızeli-distriktet Eşmeköy, Ankara-Sivas højhastighedstoglinje 318. Han undersøgte sit arbejde på stedet.


Løbende undersøgelser, der undersøger over elektromekanisk minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu, tyrkisk spindelvæv, specificerer de f.eks. Netværket, såsom jern, højhastighedstog fra Sivas sagde, at en person kunne gå til Kapitan Andreevo grænseovergang.

Karaismailoğlu, der besvarede pressemedlemmernes spørgsmål, erklærede, at tusinder af mennesker arbejdede dag og nat for afslutningen af ​​projektet og sagde: 'Vi undersøger linjen Ankara - Sivas High Speed ​​Train i Yozgat Akdağmadeni-distriktet. Vi er ved det sidste punkt i Ankara-Sivas-linjen. Alt linjelægning og skinnelægning er afsluttet. Vi arbejder uselvisk sammen med vores venner for at åbne dette sted så hurtigt som muligt. Det er et projekt, hvor tusindvis af mennesker arbejder fra Ankara til Sivas. Dette sted vil være gavnligt for vores land og nation, når du begynder at operere. Det vil yde store bidrag til vores region med hensyn til økonomi, beskæftigelse, produktion og handel. ”Vi arbejder dag og nat for at bringe dette projekt til liv så hurtigt som muligt,” sagde han.

"Det passede ind i 18 år, som ikke kunne gøres på hundrede år"

Karaismailoğlu erklærede, at hvad der ikke kan gøres om 100 år, passer ind i 18 år og sagde: 'I hvert punkt i vores land; Vores indsats på land, hav, luft, jernbanesystemer og rum er enorm. Vi forsøger at skabe den nødvendige infrastruktur til, at vores land kan komme ind i verdens mest avancerede økonomier. Vi passer værkerne, der ikke kunne udføres i 100 år i vores land, til 18 år. Jeg håber, at vi vil gøre store ting for at forbedre vores borgeres livskvalitet med store projekter. Sammen med vores hundredtusinder af medarbejdere er der et intenst og feberagtigt arbejde på vores tusinder af byggepladser. Ankara Sivas-linjen er den samme. Arbejdet er nu på færdiggørelsesstadiet. Vi udfører vores inspektioner og undersøgelser i de mindste detaljer for at transportere vores borgere på den mest pålidelige måde og give dem denne rejsemulighed. Forhåbentlig vil vi tilbyde sikker højhastighedstogkomfort til vores borgere i den nærmeste fremtid.

"At tage et tog fra Sivas vil kunne gå til Kapıkule"

Karaismailoğlu sagde, at en person, der kommer på toget fra Sivas, kan gå til Kapıkule-grænseporten efter forbindelsen af ​​linjerne, der skal afsluttes, og sagde: 'Når projektet er afsluttet, en person, der kommer videre fra Sivas Halkalı kan gå til stationen. I 2023 vil det være i stand til at gå til Kapıkule-grænseporten. Vi væver vores land med jernbaner som spindelvev. Før der realiseres så store projekter, udføres meget seriøst arbejde. Vi laver forundersøgelser i regionen. Vi laver cost-benefit-analyse. Vi undersøger godspassagerers bevægelser. Vi undersøger fremtidige modeller for efterspørgselsprognoser. Så tilbyder vi det til investeringsprogrammet. Ankara-Sivas-linjen er en af ​​dem. Vi har også et seriøst arbejde på Konya-Karaman-siden. Vi planlægger at bringe Karaman til Ulukış og derfra til Mersin. Igen er der et feberagtigt arbejde i Mersin, Adana og Gaziantep. Arbejdet fortsætter hurtigt med Ankara-Izmir-linjen. Igen er der et intensivt arbejde med at forbinde Bursa til Ankara-Izmir-linjen, 'sagde han.

"Vi vil være et af de mest udviklede lande i verden inden for jernbanesystemer"

Karaismailoğlu i Tyrkiets jernbanesystem, der sigter mod at blive et af verdens mest avancerede lande, siger:

Jeg håber, at når Ankara-Sivas-linjen er færdig, vil dette sted opfylde komforten med højhastighedstog. Vi arbejder hårdt på at gøre vores land til et af de mest udviklede lande i verden inden for jernbanesystemer. Mens hele verden kæmper med Covid-epidemien, stræber vi efter at fortsætte vores arbejde på den bedste måde ved at træffe de nødvendige foranstaltninger på vores byggepladser. Alt vores bekymring er at behage vores borgere. Det er vores største mål, at de er glade, når de bruger denne service. Forhåbentlig er vi her i dag ved at tjene vores borgere, vores nation, og vi vil være et andet sted i morgen. Vores eneste mål er at bringe vores land sammen med verdens mest avancerede teknologier og maksimere vores borgeres livskvalitet. '

Kort over Ankara Sivas High Speed ​​Train

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer