Ankara Development Agency vil rekruttere 4 kontraherede medarbejdere

Ankara Development Agency vil rekruttere 4 kontraherede medarbejdere
Ankara Development Agency vil rekruttere 4 kontraherede medarbejdere

Inden for rammerne af præsidentdekretet om organisation af tilknyttede, beslægtede og relaterede institutioner og organisationer til ministerierne og organisationen af ​​andre institutioner og organisationer og bestemmelserne i personaleforordningen for udviklingsagenturer; 4 eksperter, der kan arbejde dynamisk, tænke analytisk, er tilbøjelige til teamwork, har evnen til at gøre forretninger spontant, selvsikker, åben for kommunikation, positiv tænkning, produktiv og let tilpasse sig skiftende arbejdsforhold, og 2 supportmedarbejdere rekrutteres.


For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer