HEPP-kode blev obligatorisk i offentlige transportkøretøjer i Ankara

HEPP-kode blev obligatorisk i offentlige transportkøretøjer i Ankara
HEPP-kode blev obligatorisk i offentlige transportkøretøjer i Ankara

I erklæringen fra Ankara Metropolitan Municipality, EGO-busser, Metro og Ankaray HES-kode Det blev anført, at de er obligatoriske.


Inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​COVID-19-epidemien er der indført nye regler for brug af offentlig transport i hovedstaden. Forslaget fra borgmester i Metropolitan Kommune, Mansur Yavaş, om implementeringen af ​​HES-kodeapplikationen i offentlige transportkøretøjer blev opfyldt. Efter afgørelse truffet af Ministeriet for Indre Anliggender og guvernør i Ankara Provincial General Hygiene Board for implementering af HES-koden i offentlige transportkøretøjer, har EGO's generaldirektorat afsluttet sine arbejder, og de borgere, der har fuld ANKARAKART, modtager deres kort indtil 16. oktober 2020.www.ankarakart.com.t erHan advarede om personalisering via adressen.

Hvordan får man HES-kode?

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at samarbejde med offentlige institutioner og organisationer i coronavirus (COVID-19) processen.

Han henvendte sig til sundhedsministeren Fahrettin Koca, sundhedsministeren for borgmesteren i Metropolitan Kommune, Mansur Yavaş, på de sociale medier og sagde: ”Hvis positive og karantæne patienter deles med vores kommune for at forhindre COVID-19-relaterede overtrædelser, kan vores EGO-generaldirektorat forhindre dem i at bruge offentlig transport gennem databasen, og Vi kan tilføje dimension, ”kaldte han. Minister Koca takkede borgmester Yavaş og sagde, ”Covid positive og mistænkte er registreret i HEPP ansøgning; åben for integration af institutioner, der anmoder om information. Systemet er velegnet til at forhindre risikoen i by offentlig transport, hvis det ønskes. Statlig skik bør ikke ofres for synlighed. Kamp er mulig sammen ”gav et positivt svar på opkaldet.

Dette forslag fra borgmester Yavaş blev besvaret, og efter cirkulæret udstedt af indenrigsministeriet besluttede Ankara Governorship Provincial General Hygiene Board at implementere HES-koden i offentlige transportkøretøjer.

FULDT HOVEDKORTBRUGERE PERSONLIGER DERES KORT

Ved at tage skridt efter beslutningen truffet for at forhindre epidemien meddelte EGO's generaldirektorat, at HES-koden vil blive implementeret i køretøjer med offentlig transport.

Afslutningen af ​​sine tekniske undersøgelser sagde generaldirektoratet for EGO; "På grund af beslutningen om at anvende HES-kode i køretøjer til offentlig transport bruger vores borgere, der bruger fuld ANKARAKART deres transportkort for at undgå problemer i vores offentlige transporttjenester"www.ankarakart.com.t er"De har brug for at" personalisere "ved at tilmelde sig webstedet.

PERSONLIGE PROCEDURER SKAL AFSLUTTES TIL 16. OKTOBER

EGO's generaldirektorat påpegede, at der er 4 millioner 881 tusind 473 fulde ANKARAKART-kort, der ser ud til at være aktive i den nuværende situation, og erklærede, at 301 tusind 93 af disse kort tidligere var personaliserede.

For tilpasningsprocessen, "www.ankarakart.com.t erVed at gå ind i "ANKARAKART Online Transaktioner, Definere ANKARAKART" -menuen på hjemmesiden er det nødvendigt at skrive kortnumrene skrevet på forsiden og bagsiden af ​​kortene.

Borgere, der definerer deres ANKARAKART fra den konto, der åbnes i online-transaktioner; De er i stand til både at undersøge kortbevægelser og indlæse den resterende saldo på deres kort til deres nye fulde ANKARAKART i tilfælde af tyveri eller tab.

Borgere, der har fuld ANKARAKART, skal personalisere deres kort senest den 16. oktober 2020 for at sikre social isolation, beskytte den fysiske afstand og for at holde sygdommens spredningshastighed under kontrol for at sikre, at mennesker, der er blevet diagnosticeret med sygdommen eller er isoleret fra samfundet.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer