Arkas Line starter køletjeneste fra Mersin til Rusland

Arkas Line starter køletjeneste fra Mersin til Rusland
Arkas Line starter køletjeneste fra Mersin til Rusland

Med partnerskabet mellem Arkas Line og Sjælland begynder køleservice "Russia Express Service", der er blevet genåbnet afhængigt af den friske frugt- og grøntsagssæson, at tjene fra Mersin Port inden udgangen af ​​oktober.


Takket være denne fælles service, der udføres af Arkas Line og Sealands linjer med et skib hver, vil eksporterede friske produkter møde det russiske marked via Novorossiysk på kun 4 dage fra Mersin Havn. Cosco Line vil deltage i denne ugentlige service med en slotaftale.

BOMAR RESOLVE, det første skib i denne tjeneste, der kører mellem Mersin og Novorossiysk havne som en serviceturnering i første fase, vil anløbe Mersin havn om aftenen den 30. oktober 2020. I de følgende uger vil NELE MAERSK og SINE A skibe begynde at tjene ugentligt under denne tjeneste.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer