ASELSAN aftager ikke i F&U

ASELSAN aftager ikke i F&U
ASELSAN aftager ikke i F&U

Fortsat at være toppen i antallet af F & U-projekter rangerede ASELSAN først med 620 projekter. Med hensyn til F & U-medarbejdere var ASELSAN det selskab, der beskæftigede flest forskere med 2019 4 medarbejdere ved udgangen af ​​583. ASELSAN brugte 2 milliarder 975 millioner 377 tusind 381 TL på F&U sidste år. ASELSAN formåede at øge sine F & U-investeringer med 2018% i forhold til 37,6. ASELSAN blev nummer to på den generelle liste.


ASELSAN; Det er kendt for entydigt at udvikle kritiske teknologiske kapaciteter med sit eget ingeniørpersonale, anvende de mest avancerede teknologier i sine produkter og regelmæssigt investere i bæredygtig F&U. ASELSAN fortsætter sine aktiviteter på tre hovedcampusser i Ankara med mere end 59 tusind ansatte, hvoraf 8% er ingeniører.

ASELSAN; På mange områder som militære og civile kommunikationssystemer, radar- og elektroniske krigsførelsessystemer, elektro-optiske systemer, luftfartssystemer, forsvars- og våbensystemer, kommandostyringssystemer, søfartssystemer, transportsystemer, sikkerhedssystemer, energi- og strømstyringssystemer og sundhedssystemer Det tilbyder nøglefærdige løsninger, herunder design, udvikling, fremstilling, integration, modernisering og eftersalgsservice. Med sin stigende eksport, ASELSAN; Det stiger hvert år på listen over verdens 100 bedste forsvarsindustriorganisationer, som det regelmæssigt finder sted, og fra 2020 rangerer det 48.

R & D 250 Survey, dette års R & Gear afslører tendenser i Tyrkiet, som i tidligere år, på hvilket tidspunkt rejsens merværdi også afsløres. Årets rapport; Ministeriet for industri og information leveret af de top 250 virksomheder i Tyrkiets eksportrangering med teknologi fra ministeriet for godkendt F & U-center med virksomhedernes F & U 500 bemærker deres forskningsomfang, og Borsa Istanbul-virksomheder Public Disclosure Platform (KAP) blev udarbejdet ud fra de fremsatte udsagn. Grundlaget for forskningen er; Virksomheds F & U-udgifter i 2019, F & U-udgifter planlagt til 2020, antal F & U-medarbejdere modtaget i F & U-centre i 2019; antal patenter, brugsmodeller, antal designregistreringer, antal mærker og antallet af fordele ved F & U-understøttelser i 2019.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer