Vinderne af indsamling af affaldsbatteri blev annonceret

Deltagerne i affaldsbatterikampagnen modtager deres priser
Deltagerne i affaldsbatterikampagnen modtager deres priser

Vinderne af Waste Battery Collection-kampagnen, der blev arrangeret for 23. gang i år af Izmir Metropolitan Municipality, Portable Battery Manufacturers and Importers Association og distriktskommuner, er blevet annonceret. Vinderne blev belønnet med computere, tablets og smartboards. Inden for rammerne af den kampagne, der er arrangeret i 22 år, er der hidtil blevet samlet 407,4 tons spildte batterier.


Kampagnen til indsamling af affaldsbatterier, der er blevet arrangeret hvert år siden 1998 af Izmir Metropolitan Municipality, Portable Battery Manufacturers and Importers Association (TAP) og distriktskommuner er afsluttet. Deltagere i kampagnen; børn, unge, voksne, børnehaver, mukhtars, distriktskommuner, Bizim Ev Family Child Youth Support Center og skoler blev evalueret i otte kategorier. Evalueringen i skolekategorien er blevet udsat på grund af at skolerne skifter til fjernundervisning på grund af coronavirusepidemien. I denne kategori vil der blive foretaget evaluering i de kommende dage, og vinderne vil blive bestemt, og deres priser vil blive tildelt. Deltagende og vindere i kampagnen i de øvrige syv kategorier blev tildelt bærbare computere, stationære computere, tablet-computere og smartboards.

De forhindrer miljøforurening

407,4 tons affaldsbatterier er indtil nu samlet inden for kampagnens omfang med det formål at forhindre hurtig forurening af naturressourcer som et resultat af den frie cirkulation af tungmetaller som kviksølv, cadmium og bly på grund af tilfældig bortskaffelse af spildte batterier. De indsamlede spildte batterier blev adskilt efter deres typer i genbrugsfaciliteterne og kom ind i knusningsprocessen, hvorefter metalståldelene blev sorteret og sendt til jern- og stålindustrien. Den resterende sorte masse blev bortskaffet i ovne, der blev brugt i andre sektorer. Batterityper, der ikke er egnede til genbrug, opbevares også på lossepladser på en kontrolleret måde og bortskaffes af TAP.

Vinderne er som følger:

  • Børnekategori (grunduddannelsesniveau): Kerem Çağatay Yüksel, Ege Gölcük, Nil Asya Öner.
  • Ungdomskategori (gymnasium og universitetsniveau): Ceylin Hezer, Ayşe Poyrazoğlu, Rüya Bayır.
  • Voksenkategori: Kübra Altıntaş, Rukiye Urgancı, Gülbahar Bayam.
  • Børnehavekategori: Çiğli Børnehave, Privat Duygu Børnehave, Karşıyaka børnehave
  • Mukhtars kategori: Körfez Neighborhood Mukhtar, Torbalı Neighborhood Headman, Mavişehir District Headman.
  • Distriktskommunekategori: Bornova Kommune, Konak Kommune, Karşıyaka Kommune.
  • Bizim Ev Family Child Youth Support Center kategori: Arif Çetin, Tahir Erkek, Seyhan Gülçin.

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer