Børn bør ikke sendes i skole ved et muligt tegn på sygdom

Børn bør ikke sendes i skole ved et muligt tegn på sygdom
Børn bør ikke sendes i skole ved et muligt tegn på sygdom

TÜSAD Arbejdsgruppes præsident for pædiatriske brystsygdomme Prof. Dr. Ayşe Tana Aslan gav vigtige råd til forældre, hvis bekymringer voksede med åbningen af ​​skoler såvel som vinterens tilgang.


Ud over advarsler som hygiejne, ernæring og ren luft sagde Aslan, at børn ikke skulle sendes i skole i tilfælde af et muligt symptom, og sagde til skoleadministrationen og lærerne: "Du skal henvise børnene med sygdomstegn til sundhedsinstitutionen."

Overalt i verden og i vores land udgør COVID-19-sygdommen fortsat en alvorlig risiko med hensyn til folkesundhed med sit stigende antal patienter. Skoler, der åbnes i dette miljø, kræver ekstra foranstaltninger for forældre, lærere og skoleledelse. Respiratory Research Association of Turkey (TRS) i denne periode, der burde være mere opmærksomme end nogensinde på børns sundhed, mens de understregede mindede om de regler, der skal følges, indtil en effektiv behandling eller vaccineudvikling. TÜSAD Arbejdsgruppes præsident for pædiatriske brystsygdomme Prof. Dr. Ayşe Tana Aslan forklarede vigtigheden af ​​at informere børn om pandemien og understregede, at de ikke skulle sendes i skole, når der ses et tegn på sygdom.

PANDEMISK UDDANNELSE SKAL GIVES BØRN I HJEMME

Prof. Dr. Ayşe Tana Aslan erklærede, at forældre skulle give undervisning i masker, afstand og hygiejne til deres børn i deres hjem og fremsatte følgende vigtige påmindelser til forældre:

  • Forældre har lige så mange job som lærere. Siden begyndelsen af ​​pandemien vil forældre, der også har ydet støtte som lærere derhjemme, også tjene som deres børns COVID-19 beskyttelsesundervisere. De bør give oplysninger om at vaske deres hænder med sæbe i mindst 20 sekunder og brugen af ​​håndrensemiddel. De bør informeres om ikke at røre deres hænder på deres ansigt, øjne, ører og hage.
  • De bør læres ikke at dele personlige ejendele som skoleartikler, glas, vandflasker med andre. Igen bør børn advare dem om at være opmærksomme på afstandsreglen mellem lektioner såvel som under lektionen.
  • Børn med symptomer som feber, hoste, løbende næse og børn med mulig eller bekræftet COVID-kontakt bør ikke sendes til skolen.
  • Børn skal læres at bruge lommetørklæder, mens de hoster, nyser eller nyser ned i albuen.
  • Hygiejne har en særlig betydning ved hjemkomsten fra skolen. Børn, der vender tilbage fra skolen, bør vaske hænderne og skifte tøj, når de kommer hjem. Tøj skal vaskes godt. Hygiejneforholdene bør også tillægges betydning i hjemmet, der skal udvises forsigtighed ved desinfektion af toiletter og toiletter.

STOR JOB FOR SKOLELEDELSE OG LÆRERE

Aslan udtrykte, at børn kan glemme masker, afstands- og hygiejnetræning derhjemme og i skolen, og delte følgende information til skoleadministrationen og lærerne:

  • Meget arbejde falder på skoleadministrationen og lærerne. De tjente med det pædagogiske ideal i årevis, og nu skal de styres i hygiejnespørgsmål på grund af pandemien.
  • Det er kendt, at skolebørn skal bruge masker for at forhindre COVID-19-transmission. Det er vigtigt at advare børn om det relevante sprog og give de studerende manglende masker og desinfektionsmidler. Studerende skal guides til at skifte maske fra tid til anden og til at skifte masker, der er faldet eller beskidte.
  • Det er allerede kendt, hvor vigtigt det er at respektere masker, afstand og hygiejnebestemmelser i klasselokalet, ikke shoppe varer og mad, hyppigt udsende klasserne og placere eleverne i klasseværelset mindst en meter væk.
  • Detaljeret information og gentagne træninger om social afstand, studerendes og medarbejderes brug af masker og overholdelse af dem er påkrævet.
  • Observation er en vigtig adfærd under pandemien. Børn med tegn på sygdom skal evalueres hurtigt og rettes til sygestuen eller sundhedsinstitutionen.

Covid-19'MELSKÆRM STÆRK IMMUNITET

Om at forekomsten af ​​COVID-19 sygdom hos børn rapporteres at være mindre end voksne og har en mildere forløb, sagde Aslan, ”Børn er imidlertid inficeret fra hinanden, især skolepersonale; Det har potentialet til at være en alvorlig infektionskilde for lærere, andet skolepersonale såvel som forældre og andre ældste i hjemmet. "Ældre lærere og skolearbejdere og dem med underliggende sygdomme har højere risiko for COVID-19."

Aslan understregede, at en stærk immunitet er en af ​​de første betingelser for, at den kan fungere som et skjold mod COVID-19: ”Børn skal forsynes med en passende diæt indeholdende protein, kulhydrat, fedt og vitaminer til en sund kost. Ingen yderligere tillæg er nødvendige. Hvis der opdages vitamin- og mineralmangel i denne periode som i den præ-pandemiske periode, kan der gives støtte til dem.

Aslan bemærkede også, at mange faktorer, såsom den regionale udbredelse af COVID-19, børns adgang til skole, børns underliggende sygdomstilstande samt alder og underliggende sygdomstilstande hos familiemedlemmer, som de bor hjemme hos, den fysiske kapacitet på de skoler, de går på, og tilpasningen til reglerne for social afstand. Han påpegede også, at det skulle holdes foran ham.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer