Benzin Ofisi blev brændstofleverandør af IDO

Benzin Ofisi blev brændstofleverandør af IDO
Benzin Ofisi blev brændstofleverandør af IDO

Tyrkiet er verdens største bil med Petrol Ofisi, leder af brændstof- og mineraloliesektoren og det maritime personbefordringsselskab IDO, det har underskrevet en vigtig aftale.


Petrol Ofisi med sit marinebrændstofmærke PO Marine er blevet brændstofleverandør af IDO, der årligt transporterer mere end 51 millioner passagerer og over 35 millioner køretøjer med 11 skibe.

Petrol Ofisi, der har påtaget sig brændstofforsyningen til mange vigtige institutioner og organisationer i den offentlige og private sektor, har underskrevet en anden vigtig aftale. Petrol Ofisi er Tyrkiets markedsleder inden for brændstof, marinepassagerer og Istanbul-havbusser er et af de vigtigste transportmidler Industry and Trade Inc. (IDO) underskrev en brændstofforsyningsaftale. Petrol Ofisi, som er brændstofleverandøren af ​​IDO, som PO Marine tidligere har serveret, vil levere tankning til skibene inden for virksomheden i 3 år. Aftalen sigter også mod at gennemføre kampagner og tjenester, der tilføjer værdi til både Petrol Ofisi- og IDO-kunder.

Uafbrudt brændselsforsyning døgnet rundt under alle forhold i 365 dage

Tyrkiet POA Marine, der er i stand til at levere brændstof til skibe i alle havne, placeret langs Iskenderun-kysten fra Hopa 7-havterminaler og en flydestation, 1 pramme, landet med den største tankflåde og dygtige menneskelige ressourcer; Det har strøm til at levere i alle regioner, moler og vejrforhold. PO Marine leverer uafbrudt brændstofforsyning til İDOs marine køretøjer 15/3, 15 dage om året, med et specielt team bestående af 365 pramme, 7 tankbiler og ekspertmedarbejdere.

PO Marine, som har unik infrastruktur, tekniske faciliteter og erfaring inden for skibsbrændstoffer, fortsætter i øjeblikket tankningstjenester fra mange vigtige virksomheder, der beskæftiger sig med passager- og køretøjstransport, herunder Istanbul City Lines, TURYOL og SS Erdek.

PO Marine er førende inden for den maritime industri

PO Marine, som er det eneste selskab, der kan tilbyde punktafgiftspligtige brændstoffer, levering af skibsolie og tjenester inden for eksport (transit) og hjemmemarkedet, sælger årligt cirka 50 millioner liter brændstof til mere end 220 tusind skibe og både. PO Marine sælger mere end 6 tusind tons brændstof til ca. 600 tusind skibe årligt på transitmarkedet. Server området i Tyrkiets største mærke POLAR Marine med et samlet salg på omkring 1 million m3 om året under forudsætning af markedsledelse inden for skibsbrændstoffer.

IDO, Tyrkiet og en af ​​de største i verden

İDO er en af ​​de største virksomheder ikke kun i vores land, men også i verden inden for køretøjs- og søpassagertransport. İDO har 7 skibe, inklusive 20 hurtige færger, 24 færger og 51 havbusser, der betjener 21 linjer i 13 moler, 34 i Istanbul og 16 i Marmara-regionen. İDO opnåede en vigtig succes ved at transportere 2019 millioner passagerer og 35 millioner køretøjer i 11.

"Vi vil fortsætte vores traditionelle succes ved at udvikle"

Murat Orhan, generaldirektør for IDO, sagde: ”Som IDO mener vi, at det samarbejde, vi har med Petrol Ofisi, lederen af ​​dets sektor, vil styrke vores operationer. Med dette samarbejde, der vil føre vores service af høj kvalitet til et højere niveau, vil vi fortsætte med at forbedre vores traditionelle succes. Vi samler Petrol Ofisi-kunder og IDO-passagerer i fordelagtige kampagner. Vi tilstræber at fortsætte vores samarbejde med Petrol Ofisi i de kommende år for at tilføre værdi til vores tjenester. Fundet i erklæringen.

"Vi leverer kvalitetsprodukter og perfekt drift"

Petrol Ofisi kommerciel og industriel salgsdirektør Ulvi Kılıç sagde, ”İDO har en vigtig operationel dynamik med sin store og udbredte struktur, forskellige skibe og tjenester og planlagte sejladser. Med vores unikke infrastruktur, erfaring, kapacitet og ekspertpersonale leverer vi uafbrudt service og kvalitetsprodukter døgnet rundt til denne dynamiske drift af İDO. Vi ønsker at videreudvikle vores samarbejde med IDO og fortsætte i mange år med kampagner og tjenester, der tilføjer værdi til vores kunder ”og udtrykte deres tilfredshed med at samarbejde med IDO.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer