Ny forbindelsesvej til Bornova

Ny forbindelsesvej til Bornova
Ny forbindelsesvej til Bornova

Izmir Metropolitan Municipality, der fortsætter med at gennemføre projekter, der letter bytransport, har åbnet en ny forbindelsesvej mellem Bornova Evka-3-kvarteret og Ankara Street. Således blev afstanden til at oprette forbindelse til motorvejen halveret.


De projekter, der vil ånde bytrafikken, bragt til dagsordenen i Izmir Metropolitan kommunes borgmester Tunç Soyers valgkamp, ​​gennemføres en efter en. Nye veje åbnes i områder med tung trafik i Izmir, og der foretages kritiske indgreb i køretøjstætheden med landskabspleje. Endelig gennemførte İzmir Metropolitan Municipality en omfattende undersøgelse ved Bornova Evka-3 District Nilüfer Junction.

4. Industri fusioneret med motorvejen

En ny reguleringsvej blev åbnet mellem krydset og Cengizhan Caddesi med to baner på 600 meter lange og 25 meter brede, og to baner kom og gik. Den nye vej, der blev taget i brug med en investering på 600 millioner lira, inklusive ekspropriationsprisen på over 4.6 tusind lira, gav en direkte passage fra 3. industri i Evka-4 kvartalet til Ankara Street. Mens det var nødvendigt at rejse 129 meter fra krydset 19/300 til motorvejens indgangskryds, blev denne afstand halveret med færdiggørelsen af ​​den nybyggede vej. I alt 1.2 kilometer fortove blev arrangeret på begge sider af vejen. Den midterste median blev oprettet. 1.2 tusind tons asfaltbelægning blev lavet inden for rammerne af 6 kilometer vejarrangementsarbejder. En parkeringsplads til 79 biler blev taget i brug for at imødekomme regionens parkeringsbehov. Derudover blev der oprettet en parkeringsplads til 94 biler på vejene. Den nye zonevej, der vil ånde Bornova-trafikken, blev taget i brug.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar