Bursa City Hospital Metro udbudt til 1.6 milliarder

Bursa City Hospital Metro udbudt til 1.6 milliarder
Bursa City Hospital Metro udbudt til 1.6 milliarder

Meddelelse om udbudsbeslutning om projektet om at udvide Bursaray fra Emek til City Hospital, som Bursa har ventet på siden byggeprocessen for City Hospital, meddelte også Hakan Çavuşoğlu, præsident for det tyrkiske parlament, Human Rights Investigation Committee, resultatet af udbuddet. At forklare, at Söğüttaş-Yapı İnşaat-partnerskabet gav det bedste bud med 4 milliard 1 millioner 607 tusind lira i udbuddet, hvor 824 virksomheder deltog, sagde Çavuşoğlu, at opførelsen af ​​projektet, der skal foretages på nøglefærdige basis, starter så hurtigt som muligt. Olay Newspaper Writer Ahmet Emin Yılmaz Skrev ...


Indtil i dag ... Bureaukratiske processer har altid været det tung job, varighed lang ville være. Denne gang med den trufne beslutning meget hurtig proces sket.

Sandelig ...

Bursa 'venter på Udvidelse af Bursaray fra Emek til City Hospital til projektet bud beslutningen blev taget den 18. oktober sidste vicepremierminister en AK-partis stedfortræder for Bursa ve Formand for Menneskerettighedsundersøgelseskommissionen for TGNA Hakan Çavuşoğlu sagde:Vi meddelte med erklæringen.

I denne erklæring ...

Ministeriet for transportden Bursa 'først i bybanesystem 6.1 kilometer investering Metro At sige, at hans projekt vil blive udbudt den 27. oktober Cavusoglu, Han var begejstret for den hurtige kørsel af processen.

Da vi mødtes i går ...

29 oktober republikkens dag gav nyheden lige så god som festlighederne.

Soze ...

"Jeg mødte netop vores transportminister, Mr. Adil Karaismailoğlu" han startede og annoncerede udviklingen som følger:

”4 virksomheder deltog i udbuddet om at udvide metroen til City Hospital. I udbuddet gav Söğüttaş-Yapı İnşaat partnerskab det bedste tilbud med 1 milliard 607 millioner 824 tusind TL. "

Hans lykke er denne:

”Projektet er meget vigtigt. Vi ønskede, at vores transportministerium skulle gennemføre dette projekt, som er vigtigt for Bursa sammen med alle vores Bursa-stedfortrædere og borgmesteren i Metropolitan Municipality. Vi nåede dette mål med støtte fra vores præsident. "

Han understregede:

”Transportministeriet afholder et totalentbud her. Det vil bygge og levere hele projektet, herunder dets infrastruktur, overbygning, elektroniske og kommunikationssystemer, stationer og endda passagerindgange. "

Så ...

Han delte også begejstret følgende:

”Mens jeg mødtes med vores transportminister, bad jeg specifikt, at Bursa har ventet på dette projekt i lang tid, så afslutningsperioden bør ikke være lang. Vores minister også 'lad os arbejde på det' sagde."

Han tilføjede:

"Projektet, kendt som City Hospital metro, vil være gavnligt for Bursa."

Nyt mål: konstruktion så hurtigt som muligt!

AK-partis stedfortræder for Bursa ve Formand for Menneskerettighedsundersøgelseskommissionen for den store nationale forsamling i Tyrkiet Hakan Çavuşoğlu I vores møde med; Byhospital siden byggeprocessen Bursa 'Med moral af den hurtige udvikling i det projekt, der venter på "Hvornår starter byggeriet?" vi spurgte.

Han sagde:

”Kommissionen foretager de sidste gennemgange. Jeg tror, ​​det vil resultere i kort tid. Jeg tror ikke, at appelprocessen vil blive forlænget. Vores mål er at starte byggeriet så hurtigt som muligt. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer