Çambaşı Naturfaciliteter gør sig klar til vintersæsonen

Çambaşı Naturfaciliteter gør sig klar til vintersæsonen
Çambaşı Naturfaciliteter gør sig klar til vintersæsonen

Çambaşı Naturfaciliteter beliggende i Kabadüz-distriktet i Ordu, Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Med Mehmet Hilmi Gülers indvielse blev han en favorit ikke kun af folket i Ordu, men også af borgerne fra Tyrkiet og udlandet.


Mens antallet af besøgende, der brugte Naturfaciliteten, før investeringerne var omkring 10.000, blev dette antal øget til 150.000 som følge af investeringerne og salgsfremmende aktiviteter foretaget af Metropolitan i de sidste to sæsoner. På den anden side er Çambaşı naturfaciliteter, som er et af de foretrukne steder for professionelle vinter- og sommer turister, blevet en af ​​de regioner, hvor iværksættere ønsker at investere.

ÇAMBAŞI GØR DET KLAR FOR VINTERSÆSONEN

Bestemmelse af egnede områder til ski- og slædelokaler, tung vedligeholdelse af stolelifte, delvis rehabilitering af vandløb, udvidelse af utilstrækkelige parkeringsområder, landskabspleje af områder, der forårsager visuel forurening, arrangement til at gøre bungolerne mere moderne og give varmekomfort Metropolitan Kommune, der henleder opmærksomheden på mange arrangementer og innovationer såsom naturgasværker, arbejder på at øge kapaciteten i mad- og drikkevarer, skovrejsning omkring landingsbanerne og oprettelsen af ​​naturlige vindgardiner, gør Çambaşı hurtigt klar til vintersæsonen.

"VI HAR VÆRET ET CENTRUM FOR ATTRAKTION VERDEN SE"

At udtrykke, at Çambaşı fik et helt andet udseende med de udførte arbejder, ORBEL General Manager Muhammet Günaydın, vores Metropolitan Kommune borgmester Dr. Han sagde, at vi takker Mehmet Hilmi Güler.

Godmorgen, ”Kære borgmester i Metropolitan Municipality, Dr. Vi fortsætter vores arbejde i den linje, som Mehmet Hilmi Güler viste os. I en periode på ca. 2 år gjorde vi Çambaşı til et attraktionscenter, verden har set. Vi har udført arbejder, der får Çambaşı til at se helt anderledes ud. Vi vil gerne takke vores borgmester i Metropolitan Municipality, der fik os til at udføre disse undersøgelser. Vi venter på alle vores naturelskere og skiløbere til Çambaşı denne vintersæson.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer