28 Kæmpe antenner fjernet i Çamlıca Tower

28 Kæmpe antenner fjernet i Çamlıca Tower
28 Kæmpe antenner fjernet i Çamlıca Tower

Minister Karaismailoğlu, der foretog observationer på Çamlıca Hill, modtog oplysninger fra myndighederne. Med angivelse af, at 28 kæmpe antenner på Çamlıca Hill blev fjernet, understregede Karaismailoğlu, at værkerne i Çamlıca TV og Radio Tower er ved at blive afsluttet, og at der kun er fine arbejder tilbage.


Minister Karaismailoğlu sagde i sine udtalelser til journalister, at Çamlıca Hill var fyldt med metalbunker før, ”Vi startede en aktivitet her for ca. 15 dage siden vedrørende demontering af antennerne, det anses for at have renset dette sted. TRTs tårn forblev det sidste, og dets nedrivningsarbejde startede. Der var 28 enorme antenner her. Alle disse er blevet fjernet. TRT's tårn forblev, og det vil snart blive fjernet. Efter at have flyttet hurtigt og fjernet det derfra, vil Çamlıca Hill have nået sin sande identitet. Vi har også afsluttet Çamlıca TV og Radio Tower. For første gang i verden producerede vi et tårn med 100 radioer, der udsendte på samme tid og tilbød det til Istanbulites tjeneste.

Værkerne i Çamlıca TV og Radio Tower er ved at være afsluttet, kun fine værker er tilbage. Radioer flyttede og startede deres aktiviteter. Sammen med vores præsident vil vi åbne det og bringe det i Istanbulites tjeneste. ''

Karaismailoğlu erklærede, at de arbejder på at bringe den samme service til hvert eneste punkt i landet, at de gør hvad der gøres i Istanbul i Hakkari, og at de vil fortsætte deres arbejde på samme måde og i samme hastighed.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar