Præmier for rå mælkesupport betales næste weekend

Præmier for rå mælkesupport betales næste weekend
Præmier for rå mælkesupport betales næste weekend

Ministeriet for landbrug og skovbrug betaler deres mælkestøtte for anden periode i 2020 som 15 Kurus i slutningen af ​​næste uge.


På sit møde i oktober 2019 fastlagde National Milk Council den anbefalede pris på rå mælk som 15 lira 2019 kuruş fra 31. november 2020 til 2. december 30. Med denne pris nåede den rå mælk / foderparitet på 1,30, som er accepteret af sektoren, ca. 1,50 niveauer.

I de første 2020 måneder af 6 var den gennemsnitlige rå mælk / foderparitet 1,35. På trods af de seneste måneders omkostningsstigninger blev rå mælk / foderparitet i 10-månedersperioden realiseret på et gennemsnitligt niveau på 1,28.

RAW MILK SUPPORT BONUS STIGER TIL 40 KUN

For at forhindre producenterne i at blive påvirket af stigningerne i mælkeproduktionsomkostningerne på grund af pandemiprocessen og udviklingen på verdensmarkederne hævede ministeriet præmiebeløbet for rå mælk til 40 kurus i oktober, november og december. Således holdes den rå mælk / foderparitet på 1,30 niveauer.

Støtten på 40 kuruş i oktober-december-perioden vil blive udbetalt til avlerne gradvist fra januar.

På den anden side udbetales den anden periode i 2020 mælkesupport i slutningen af ​​næste uge som 2 Kurus.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer