CNR Eurasia Boat Show oversvømmet af havelskere

CNR Eurasia Boat Show oversvømmet af havelskere
CNR Eurasia Boat Show oversvømmet af havelskere

CNR Eurasia Boat Show sejlede på MarinTurk / Pendik Marina i år med sine lystbåde, både, sejlbåde og oppustelige både på havet.


Mere end 6 marine skibe fra den dyreste yacht til den mest egnede fiskerbåd, fra den hurtigste båd til familiebåde blev udstillet på messen, som var vært for havelskere i 500 dage. De mest slående søvogne på messen, der tiltrak opmærksomhed fra de besøgende på havet, var det flydende palads på 50 millioner dollars og fiskerbåden på 7 tusind lira.

Mere end 500 skibe, herunder både, både, sejlbåde og oppustelige både, sejlede i år på MarinTurk / Pendik Marina på CNR Eurasia Boat Show At Sea - International Maritime Equipment and Accessories Fair. Messen, der er vært for havelskere i de solrige dage om efteråret, drømte tusindvis af besøgende på 6 dage. Messens mest slående køretøjer, hvor luksusbåde, fiskerbåde, både og familiebåde mødes med havelskere, var det 24 meter lange flydende palads på 50 millioner dollars og den 3.5 meter lange fiskerbåd på 7 lira.

2021 designbåde introduceret for første gang

CNR, en af ​​Tyrkiets mest spektakulære havhavsstat og møde Eurasia Boat Show International Fair Union (UFI) fastslog, at en tilbagevenden til normalitet blev udført med en række foranstaltninger under de nye kriterier. Organiseret af Pozitif Fuarcılık, et af CNR Holding-selskaberne, i samarbejde med Yacht and Boat Industry Association (YATED), var messen vært for deltagere og besøgende i et område på 100.000 kvadratmeter. På messen, hvor virksomheder, der repræsenterer verdensmærker og de mest prestigefyldte indenlandske producenter, fandt sted udover 12-25 meter Family Type Yachts, der tiltrak stor opmærksomhed på grund af isoleret liv under pandemiprocessen, både, både og sejlbåde, oppustelige både, marine motorer og start både, bådudstyr og tilbehør blev introduceret. Sidste etape modelbådudstilling, som også lancerer, yachts skibsværft produceret i Tyrkiet, katamaraner, 2021 af verdens førende branddesign og både udstillet for første gang i Tyrkiet samlet med marine entusiaster.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar