Jernbaner fejrer republikkens 97-års jubilæum med stolthed og ære

Jernbaner fejrer republikkens 97-års jubilæum med stolthed og ære
Jernbaner fejrer republikkens 97-års jubilæum med stolthed og ære

Der er gået 97 år siden proklamationen af ​​vores republik. I vores kamp for uafhængighed arbejdede vi, som alle patrioter, med risikoen for død i vejen for at forsyne vores hær med våben, materialer og mad i krigen for fuldstændig uafhængighed.

Med al den vigtige udvikling i vores land siden 29. oktober 1923 er velfærdsniveauet i vores land forbedret, og vi er kommet i en position til at konkurrere med de udviklede lande med de foretagne investeringer.

I vores 164-årige dybt rodfæstede fortid sveder jernbanesættere i dag for velfærd, modstandsdygtighed og succes i vores land for at bevæge vores land fremad sammen med vores folk, industriister og eksportører.

Det er vores største pligt at føre vores republik, som vi erklærede ved at ofre vores liv for 97 år siden, at vinke vores halvmåne og stjerneflag formet med blod spildt på jorden i himlen for evigt og at bevare og opretholde vores økonomiske og politiske uafhængighed for evigt.

Som TCDD Tasimacilik-familie er vi opmærksomme på det ansvar, som vores martyrer og veteraner har fået overdraget. Med bevidstheden om helligheden ved at tjene Aziz-nationen i og uden for landet; Vi vil fortsætte med at arbejde med al vores styrke for at rejse og ære vores land med tro og beslutsomhed.

Med disse følelser og tanker fejrer jeg alle helterne i vores uafhængighedskrig, især Gazi Mustafa Kemal Atatürk, grundlæggeren af ​​vores republik, og alle vores martyrer og veteraner, der blev udødeliggjort i vores nationers hjerter med deres ofre. Jeg fejrer republikkens dag den 29. oktober med mine oprigtige følelser, og jeg præsenterer min respekt. (Kamuran Yazıcı - General Manager for TCDD Transport og bestyrelsesformand)

 

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar