Global platform for Tyrkiets første og eneste Santa Farma begivenheder

Global platform for Tyrkiets første og eneste Santa Farma begivenheder
Global platform for Tyrkiets første og eneste Santa Farma begivenheder

Santa Farmas "Jeg, du, han ... en af ​​os vil blive brudt med titlen" Osteoporosis Awareness Project, International Osteoporosis Foundation (IOF) er den første og eneste organisation i Tyrkiet, der griber ind mellem begivenhederne.


Santa Farma, der skrider frem mod en sund sundhedstjeneste ved at underskrive projekter, der vil øge bevidstheden, har tilføjet endnu en succes i denne retning.

Bevidsthedsvideoen udarbejdet af Santa Farma til den 20. oktober verdens osteoporosedag afslørede slående data. I Osteoporosis Awareness Project med titlen "Jeg, du, han ... en af ​​os vil være brudt"; Osteoporose rammer 200 millioner kvinder over hele verden, som over 50 år fandt, at risikoen for knogleskørhedsrelaterede frakturer hos en ud af tre kvinder i Tyrkiet understregede, at påvisning af osteoporose hos 3% af personer over 50 år. I Awareness Project blev vigtigheden af ​​knoglemåling og lægekontrol for at forhindre osteoporose understreget.

"Jeg, du, han ... en af ​​os vil blive brudt" Projekt inden for osteoporose, som er en af ​​verdens mest prestigefyldte akademiske institutioner, er International Osteoporosis Foundation (IOF) den første og eneste organisation i Tyrkiet, der griber ind mellem begivenhederne. Bevidsthedsvideoen mødtes med sundhedspersonale på den digitale stand på National Osteoporosis Congress og på Santa Farmas digitale platforme (FTRzone, Orthopedizone og Ezcazone) for sundhedspersonale. Projektet nåede også offentligheden gennem Santa Farma-sociale mediekonti.

Hvad er osteoporose?

Defineret som porøs knogle af Lobstein for første gang i historien i 1829 blev osteoporose senere beskrevet af Albright som 'toolittle bone in bone' (meget lidt knogle i knoglen) i 1948. Dets ordbetydning betyder osteoporose, porøs-porøs, knogle (os). Med sin nuværende definition er det en systemisk knoglesygdom, der er kendetegnet ved lav knoglemasse og en stigning i knoglesvaghed som et resultat af forringelse af knoglemikroarkitekturen.

Osteoporose er et globalt problem med stigende betydning på grund af aldring af verdens befolkning. Derfor blev osteoporose accepteret som en tavs epidemi og blev defineret som et prioriteret sundhedsproblem af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) i 1994. I de senere år har udviklingen inden for alle videnskabelige områder forlænget den gennemsnitlige menneskelige levetid, og mennesker har således mødt de uundgåelige virkninger af aldring. En af disse effekter, og måske den vigtigste, er osteoporose. Derfor er osteoporose en sygdom fra det 20. århundrede på en måde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer