Kraften i det nationale forsvar på jorden PETLAS

Kraften i det nationale forsvar på jorden PETLAS
Kraften i det nationale forsvar på jorden PETLAS

Tyrkiets indenlandske kapital industrielle styrke Abdulkadir Ozcan Inc. (Hos AKO Group) har i øjeblikket indtil videre 4.5 milliarder pund investering i vores lands dækindustriens førende mærke på 100 procent indenlandsk kapital PETLAS tilbyder folkemåling at bidrage til Tyrkiets forsvarsindustri.


PETLAS, en af ​​de banebrydende investeringer i reduktion af udenlandsk afhængighed i forsvarets sektor i vores land, udover i dag udover at være et tyrkisk brand med global konkurrencekraft, opfylder det også sin pligt på dette område med sine F & U- og produktionsundersøgelser for forsvarsindustrien.

Indenlandsk F&U, indenlandsk produktion til den nationale forsvarsindustri

AKO Groups bestyrelsesmedlem Safa Özcan sagde, at PETLAS imødekommer dækbehovene i vores nationale forsvarsindustri med indenlandsk F&U og indenlandsk produktion, ”Dækkene produceret af PETLAS med indenlandsk kapital, indenlandsk teknik og indenlandsk arbejdsstyrke eliminerer udenlandsk afhængighed på dette område. På denne måde fortsætter vi med at udføre grundlæggende mission for PETLAS, som blev implementeret med det formål at reducere udenlandsk afhængighed i embargodagene efter Cyperns fredsoperation ”.

Safa Özcan understregede, at dæk med særlige funktioner til luft- og landkøretøjers særlige behov i opgørelsen af ​​militære enheder og sikkerhedsstyrker indtager en særlig plads i PETLAS-produktporteføljen. F & U, der er 100 procent indenlandsk kapital i Tyrkiet, vi er den eneste virksomhed inden for dækindustrien. Nationale dæk produceret med indenlandsk kapital, indenlandsk FoU og indenlandsk arbejdskraft bidrager også til stigningen i lokaliseringsgraden i vores forsvarsindustri ”.

Indenlandske dæk til jagerfly og SİHA

Det er meget vigtigt for lande at have lokaliseringsgraden i forsvarssystemer og have kritiske aspekter af produktet. Det nationale væbnede ubemandede luftfartøj (SİHA) Bayraktar TB2, som i høj grad bidrager til sikkerheden i vores land og kampen mod terrorisme og tiltrækker opmærksomhed over hele verden, vores første nationale uddannelsesfly HÜRKUŞ-B og det nationale kampfly TFX National Combat Aircraft Project PETLAS tager ansvar for sin udvikling og produktion.

Petlas, som i øjeblikket er en af ​​de tre licenserede producenter af F-5, F-16 kampflydæk i verden, er produceret til forsvarsindustrien, F-16 og UAV-dæk samt Kirpi, Ural, STA, Amazon, PARS 6 × 6, Det inkluderer også taktiske pansrede køretøjer som Pusat, Hızır, Kıraç, Cobra og specielle dæk til Seyit, BMC TTAR Tank Carriers. Det står ved vores sikkerhedsstyrker under de vanskeligste forhold, der kræves af forsvaret og sikkerheden i hjemlandet med dets dæk, der kan fungere i harmoni med run-flat-systemer, selvom kuglen er ramt.

Kraften i det nationale forsvar på jorden PETLAS

PETLAS blev grundlagt i 1976 som en offentlig investering i fredsoperationen efter Cypern inden for forsvarsindustrien, mekaniseret landbrug, offentlig og privat sektor, individuel brug og offentlig transport med det formål at reducere vores lands udenlandske afhængighed af dæk.

Efter at have erhvervet AKO-gruppen, den tyrkiske industris magt med indenlandsk kapital, i 2005, viste PETLAS den strategiske betydning af vores lands indenlandske og nationale produktion med en investering på 4.5 milliarder tyrkiske lira til dato. Dækningen af ​​den indenlandske forsvarsindustri i en bred vifte fra UAV'er til pansrede køretøjer med indenlandske dæk udgør PETLAS grundstødningen for det nationale forsvar.

hvilket er meget vigtigt med hensyn til Tyrkiets økonomi og eksistensen af ​​den indenlandske forsvarsindustri, underindustri og testfaser Ozcan Pure understreger vigtigheden af ​​indenlandsk ressourceudnyttelse, "vores regering, civil og militær luftfart, især for at opfylde alle kravene i strategi og politik for flydæk, alle vores produktionsressourcer "Vi er altid klar til at arbejde."

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar