Mersin Metro er Europas tredje største investering

Nu den tredje største investering i Europa Mersin Metro
Nu den tredje største investering i Europa Mersin Metro

Mersin Metropolitan borgmester Vahap Seçer fortsatte sine kvarterbesøg hos Toroslar District, som han foretager hver weekend. Borgmester Seçer mødtes også med borgerne i Çukurova, Çavuşlu, Yusuf Kılıç og Mithat Toroğlu kvarterer og foretog undersøgelser på Rıfat Uslu Street, som er blevet taget i brug som en dobbeltvej af Metropolitan Municipality, hvor ekspropriationsproblemet er løst i årevis. Præsident Seçer sagde, at det første skridt blev taget for Metro-udbuddet, og at krydsningsværkerne på flere niveauer starter i næste uge. I en erklæring om, at deres første tjeneste var at bringe fred til Mersin, da de tiltrådte, understregede Seçer, at store tjenester nu vil begynde i Mersin.


CHP Mersin-stedfortrædere Alpay Antmen og Cengiz Gökçel, CHP Mersin-provinsformand Adil Aktay, CHP Toroslar-distriktspræsident Burhanettin Erdoğan, kommunalrådsmedlemmer og bureaukrater og hovedmænd ledsagede borgmester Seçer under hans kvarterbesøg. Borgmester Seçer startede sit program med at møde beboerne i Çukurova og Çavuşlu kvarterer.

"Det største bud fra en kommune i denne region i republikkens historie"

Præsident Seçer, der talte om Rail System Project, som prækvalifikationsudbuddet blev afholdt for, sagde: ”I øjeblikket er Mersin metro den tredje største investering i Europa. Vi konstruerer fremtiden, vi afslører visionen om fremtiden ”. Seçer bemærkede, at projektet er en god investering for Mersin, og de forventer, at det skaber beskæftigelse for næsten 2 arbejdsløse, der bor i Mersin.

Borgmester Seçer understregede, at de vil bringe Mersin til et meget godt punkt i fremtiden, ”Vi lavede den første etape af Metro-udbuddet, som de sagde” ikke i lang tid ”. Jeg så listen, 28 virksomheder deltog. Den største investering og udbud i republikkens historie i Mersin. Jeg skelner mellem Istanbul, Ankara og Izmir i denne region i republikkens historie, det største bud, der nogensinde er afholdt af en kommune i denne region indtil Hatay. 13,4 kilometer underjordisk jernbanesystem. 28 kilometer i alt. Den anden fase vil også berøre her. Det kommer op til City Hospital og den nye busstation. På den anden side har vi en sporvognslinje, universitetet. 28 kilometer i alt. Nu er vi på første etape, ”sagde han.

"Hvis der er sådan et krav til Mersin om en investering på milliarder lira, betyder det, at Mersin er på en god vej"

Kontrakter fra Tyrkiet og fra hele verden viser, at mange velrenommerede virksomheder deltog i præsidentens valg, "28 virksomheder har indgået 13 partnerskaber. Tyrkiets største, mest værdifulde, mest pålidelige, mest pålidelige, tyrkiske virksomheder, der driver forretning i verden, og internationale udenlandske virksomheder har i dem. Jeg sagde, at jeg så det, det vil sige uden for Mersin Metropolitan Municipality i Mersin, Tyrkiet, og de internationale udsigter er enorme. For en investering på milliarder lira, hvis Mersin er så populær, og så mange virksomheder deltager, betyder det, at Mersin er på rette vej. Mersin Metropolitan Municipality er også på rette vej. Disse er ikke nybegyndere, ”sagde han.

"Vores konstruktion med kryds i flere etager begynder i næste uge"

Præsident Seçer tilføjede, at de vil begynde at arbejde på kryds på flere niveauer fra næste uge, sagde: ”Hvis vi ikke sidder fast i en GCC-forhindring fra næste uge, ser det ikke sådan ud, vores konstruktion med flere niveauer i kryds begynder. Vi starter fra Forum Interchange for at lette trafikken. Vores 4. ringvejsarbejde starter. Det er en 1,5 kilometer rute. "Vores nye asfalt- og fortovsarbejde starter på mange gader, der er i vores program, såsom Gözne Street."

"Vi er manden med magtfulde ting"

Borgmester Seçer sagde, at hjulet nu drejer i Mersin Metropolitan Municipality, og de vil starte store tjenester i Mersin. Understreger, at de vil overvinde vanskelige job, sagde Seçer, ”Vi er manden med stærke job. Vi er manden i vanskelige tider. Alle gør det lette job. Gå og giv den, du giver, men at styre en krise, udføre vanskeligheder og skabe ud af ingenting er ikke enhver fars gebyr. Mersins folk valgte os til ham ”.

Præsident Seçer talte om vandmangel i højlandet: "Projektet er slut, jeg underskrev i går."

Borgmester Seçer, der sagde, at MESKİ i øjeblikket arbejder på 27 punkter, berørte også kloakproblemet i Gözne og manglen på drikkevand i højlandet i sommermånederne. Seçer erklærede, at Gözne vil afholde et bud i slutningen af ​​måneden for spildevands- og behandlingsproblemer, og at der vil blive taget skridt til det projekt, der har ventet i 10 år.

Præsident Seçer meddelte, at der blev gjort fremskridt med hensyn til mangel på drikkevand i højlandet og sagde: ”Jeg gav et løfte i Ayvagediği. Det projekt er slut, og jeg underskrev i går. I øjeblikket har MESKI budt på den anden transmissionslinie fra Cehennemdere. Jeg håber, vi træner ham indtil juli. Vi havde lagerudbud for to uger siden. Opførelsen af ​​lagrene starter umiddelbart efter udbuddet. Vi bygger nye lagre. I disse regioner vil Ayvagediği, Gözne, Bekiralani og Kepirli eliminere vandmangel i tider med tæt befolkning ”.

"Jeg græder, hvor du er ked af det"

Borgmester Seçer lyttede også til kravene fra beboerne i Çukurova og Çavuşlu kvarterer. Borgere erklærede, at de havde problemer med at finde køretøjer med offentlig transport, der giver direkte adgang til City Hospital fra regionen. Seçer meddelte, at de vil løse problemet med kommunale busser. Præsident Seçer, der lyttede og løste mange fortovs- og vejanmodninger fra Gözne Avenue til 209th Avenue, sagde: ”Vi kom til service. Måtte Gud vide, vi lod alt til side. Vores tilstedeværelse, vores travle, vores nat, vores dag; Mersin, service, kommune, vores borgere. Hvor du bekymrer dig, græder jeg. Hvor du græder, falder jeg på sorgens senge. Jeg er så hengiven til dette job ”.

”Dette var den første service, der blev leveret af Metropolitan Municipality; vi bragte fred til denne by "

Under programmet besøgte borgmester Seçer de handlende på Gözne og Kuvayi Milliye Avenue og mødtes med borgerne i Yusuf Kılıç og Mithat Toroğlu Neighborhood. Præsident Seçer understregede, at deres første tjeneste var at bringe fred til Mersin, da de tiltrådte og sagde:

"Tyrkiets østlige, nordlige, sydlige, centrale Anatolien, Det Ægæiske Hav, Middelhavet. På trods af alt bor vi her som brødre. Mersin er også et lille Tyrkiet. Der er mennesker på alle sider af Tyrkiet. Men her lever vi også i broderskab. Dette var den første tjeneste, den første tjeneste i Metropolitan Kommune; vi bragte fred til denne by. "

Et af de kroniske problemer i Mersin er løst

Præsident Seçer fremsatte også observationer på Rıfat Uslu Street. Trafikproblemet, der har været kronisk i årevis i krydset mellem gaderne Kuvayi Milliye, Gözne og Rıfat Uslu, er slut. Mersin Metropolitan Municipality har åbnet alléen, som har været et offer for nationaliseringsproblemet i årevis, som en dobbeltvej. Kvarterets beboere takkede borgmester Seçer for arbejdet under efterforskningen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar