Inaktivt Güneykaya Ski Center bliver til et attraktionscenter

Inaktivt Güneykaya Ski Center bliver til et attraktionscenter
Inaktivt Güneykaya Ski Center bliver til et attraktionscenter

Idle Güneykaya Ski Center bliver et attraktionscenter; Ağrı guvernør Dr. Osman Varol foretog undersøgelser på det inaktive Güneykaya Ski Center i Eleşkirt.


Startende fra indgangen til Güneykaya Ski Center og fortsat efterforskning på topmødet modtog guvernør Varol oplysninger om den 1200 meter lange stoleliftlinje i centrum, som har kapacitet til at transportere 1600 mennesker til topmødet i timen, centrumets infrastruktur og dets spor.

Han sagde, at centret vil blive genaktiveret under hans undersøgelser, og guvernør Varol sagde: "Vi har startet vores arbejde med at gøre skicentret til et attraktionscenter for vinterturisme ved at skabe yderligere boliger, rekreative og aktivitetsområder." sagde.

Eleşkirt distriktsguvernør Mustafa Duruk og provinsens særlige administration generalsekretær Erhan Tenekeci ledsagede guvernøren Varol.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar