Northeast Anatolia Development Agency vil rekruttere 10 kontraherede medarbejdere

Northeast Anatolia Development Agency vil rekruttere 10 kontraherede medarbejdere
Northeast Anatolia Development Agency vil rekruttere 10 kontraherede medarbejdere

Præsidentdekret om organisering af tilknyttede, beslægtede og beslægtede institutioner og andre institutioner og organisationer til det nordøstlige Anatolias udviklingsagentur (KUDAKA) nr. 15.07.2018, offentliggjort i officielt tidende nr. Inden for rammerne af bestemmelserne i personaleforordningen og "forordningen om ændring af personaleforordningen for udviklingsagenturer" offentliggjort i den officielle tidende nummereret 30479 og dateret 4. oktober 29.05.2019 Ønsker at tjene udviklingen af ​​TRA30788 niveau 31280-regionen (Erzurum-Erzincan-Bayburt), dynamisk, analytisk, i stand til teamwork, selvsikker, åben for kommunikation, innovativ, produktiv, løsningsorienteret, tilpasning til skiftende arbejdsforhold og uden rejsehindring; 20 (en) Intern revisors vurdering, udvælgelses- og placeringscenter (ÖSYM) Eksamen til valg af offentligt personale (KPSS), 2020 (fire) og 1 (to) med erhvervserfaring, i alt 2 (seks) ekspertpersonale og KPSS-score eller 1 (tre) Supportpersonale vil blive rekrutteret med erhvervserfaring.


Northeast Anatolia Development Agency har hovedkontor i Erzurum-provinsen, og agenturets aktivitetsområde består af provinserne Erzurum, Erzincan og Bayburt. Derfor accepterer eksperter og supportpersonale, der har succes i eksamenen, at arbejde i nogen af ​​disse provinser, som agenturet finder passende. Intern revisor vil blive tildelt i Erzurum-provinsen, hvor agenturets hovedkontor er beliggende.

  • EKSAMEN ANSØGNINGSDATOER OG -TIMER: Ansøgninger sendes fra det nordøstlige anatoliske udviklingsagenturs undersøgelseslink på ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr ​​fra 20. november 2020 til 4. december 2020 kl. 23.59.
  • MEDDELELSE OM KANDIDATER, DER VIL KVALIFICERES TIL DEN MUNDTLIGE EKSAMEN: December 14 2020
  • MUNDTLIG EKSAMEDATO: Den mundtlige eksamen afholdes den 28.-29. December 2020.
  • ANSØGNINGSSTED: Ansøgninger foretages via webstedet for ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr.
  • EKSAMEN PLACERING: Northeast Anatolia Development Agency, Cumhuriyet Caddesi No: 3 25200, Yakutiye / ERZURUM
  • Tel: 0- (442) -235 61 11; Fax: 0- (442) -235 61 14

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer