YouTube Hvad er Join Button? Hvordan bruges det? YouTube Hvad er krav om tilslutningsknap?

YouTube Hvad er Join Button? Hvordan bruges det? YouTube Hvad er krav om tilslutningsknap?
YouTube Hvad er Join Button? Hvordan bruges det? YouTube Hvad er krav om tilslutningsknap?

YouTube Hvad er Join Button? Hvordan bruges det? YouTube Hvordan aktiveres knappen Join? Youtube Bliv medlem Knap vises ikke? Hvordan aktiveres kanalmedlemskaber?


Verdens gigantiske videoplatform Youtube, tilføjede for nylig funktionen "Join Button" til sin struktur. I overensstemmelse hermed nu Youtube I stedet for at indsamle donationer til sig selv ved at gå til forskellige websteder og kanaler, dem der opretter indhold til youtube de vil være i stand til at samle over. Tidligere indsamling af support til deres kanaler gennem websteder som f.eks. Patreon Youtuber er nu også Youtubevil være i stand til at bruge ejendommen til.

YouTube Hvad er Join Button? Hvordan bruges det?

YouTubehar roligt oprettet en ny funktion for indtægtsgenerering for nogle indholdsskabere. Denne funktion blev langsomt introduceret i Tyrkiet og begyndte at blive brugt i mange lande i testfasen. Deltagsknappen vises ved siden af ​​abonnementsknapperne til kanaler eller videoer.

Funktionen 'Deltag' gør det muligt for kanalfølgere at støtte kanalejeren med en månedlig donation. Dette er et meget vigtigt skridt for dem, der har få følgere og derfor ikke kan få reklame og lignende sponsorprojekter. Takket være denne knap fortsætter indholdsproducenten med at producere indhold og kan producere indhold af bedre kvalitet. Selvfølgelig er dette et ensidigt synspunkt. Når alt kommer til alt er det forvirrende, hvor korrekt disse "månedlige donationer" vil blive brugt af indholdsproducenten.

Youtube Deltag i knap Youtube Det er en funktion, som folk, der følger din kanal, kan abonnere på din kanal som i abonnementssystemet og give en økonomisk donation til kanalejeren. Med denne knap kan kanal tilhængere Youtube ved at føje dem til deres system og bestemme et bestemt beløb, vil de være i stand til at donere til den kanal, de følger. Medmindre du annullerer denne donation, vil det månedlige gebyr, der fastlægges regelmæssigt, automatisk blive opkrævet fra dit kort.

YouTube Hvordan aktiveres knappen Join?

YouTubeVed hjælp af denne smukke funktion i virksomheden er det indlysende, at det er muligt at tjene penge først for at øge din økonomiske levebrød. YouTube Du får brug for kanalen. Hvis du har passeret tusind abonnenter, og det er klart at tjene penge YouTube Hvis du har en kanal YouTube Du kan aktivere funktionen ved at foretage de nødvendige justeringer på Studio-panelet.

YoutubeKravene til tilslutningsfunktionen er angivet som følger:

  • Din kanal skal have mere end 30.000 abonnenter.
  • Spilkanaler skal have mere end 1.000 abonnenter.
  • Din kanal YouTube Skal være medlem af partnerprogrammet.
  • Du skal være over 18 år.
  • Du skal være et af de understøttede placeringer.
  • Din kanal bør ikke konfigureres til børn.
  • Der bør ikke være for mange uegnede videoer på din kanal.
  • Videoer, der er oprettet specifikt til børn eller videoer med musikanprisninger betragtes ikke som kvalificerede.
  • Du skal acceptere og overholde vores vilkår og politikker (inklusive det gældende tillæg til kommercielt produkt) med dit MCN, hvis nogen.

Derudover YoutubeI erklæringen fra blev det også anført, at abonnentbetingelsen på 30.000 kan ignoreres for nogle kanaler. Youtube I sin erklæring; ”Du kan se medlemsfunktionen på nogle kanaler med mindre end 30.000 abonnenter. Disse kan være spilkanaler eller kanaler, der hjælper med at teste abonnementer. Årsagen til, at spilkanaler har en lavere abonnementstærskel, er, at den mindste kvalifikationsgrænse for kanalmedlemskaber er lavere i den spilapplikation, der trækkes tilbage. Krav til producenter af spilindhold YouTube Vi ønsker, at det skal være det samme overalt. " sagde.

Youtube Bliv medlem Knap vises ikke? Hvordan aktiveres kanalmedlemskaber?

Youtube I erklæringen fra "Da kanalmedlemskaber er en funktion, der lige er blevet aktiveret, kan nogle kanaler have denne funktion over tid, mens nogle kanaler i øjeblikket er på denne funktion." prøver.

YoutubeForklaringen på er som følger: “Bemærk: Du kan se abonnementsfunktionen på nogle kanaler med mindre end 30.000 abonnenter. Disse kan være spilkanaler eller kanaler, der hjælper med at teste abonnementer. Årsagen til, at spilkanaler har en lavere abonnementstærskel, er, at den mindste berettigelsestærskel for kanalmedlemskaber er lavere i spilapplikationen, der udfases. Krav til producenter af spilindhold YouTube Vi ønsker, at det skal være det samme overalt. "

Youtube Deltag i knap, Youtube Et system, hvor folk, der ser din kanal, kan blive medlem af din kanal gennem abonnementsystemet og dermed tjene yderligere indtægter. Indtægtsmodellen er etableret i henhold til abonnementsystemet, og betalingen opkræves fra dit kort, medmindre du annullerer det. Så længe du ikke annullerer, tages det beløb, du vælger, regelmæssigt fra dit kort.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar