Deep Space Maneuver fra Kinas Mars Probe

Deep Space Maneuver fra Kinas Mars Probe
Deep Space Maneuver fra Kinas Mars Probe

Kinas Mars-rover, Tianwen-1, udførte en kritisk flymanøvre under sin flyvning omkring 30 millioner kilometer fra Jorden i går aftes.


Operationen startede med, at køretøjet modtog signalerne sendt fra Beijing Space Control Center kl. 23.00:3 i går. Rumfartøjet Tianwen-1 blev rettet mod Mars-kredsløb, efter at hovedmotoren med et tryk på XNUMX tusind newton blev aktiveret og betjent i otte minutter.

Ifølge erklæringen fra den kinesiske nationale rumfartsadministration vil rumfartøjet fortsætte med at rejse mod den røde planet i cirka fire måneder i jord-Mars overførselsbane. Køretøjet vil udføre to til tre flere orbitalkorrektioner, inden det går ind på Mars 'tyngdefelt.

Rao Wei, en af ​​direktørerne for Tianwen-1-projektet fra det kinesiske akademi for rumteknologi, sagde i går, at den omhyggeligt designede manøvre sigter mod at justere sin kurs, så rumfartøjet kan flyve mod det projicerede punkt. Rao sagde, at Tianwen-1 forventes at blive fanget af Mars 'tyngdefelt i begyndelsen af ​​2021.

Rao erklærede, at operationen også sigter mod at holde rumfartøjet på sin rejse ved hjælp af brændstofeffektiv brug.

Kinesisk international radio


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer