Istanbulites Opmærksomhed! Edirnekapı Metrobus Stop lukkes om to weekender

Edirnekapı Metrobus Stop lukkes om to weekender
Edirnekapı Metrobus Stop lukkes om to weekender

IMM fortsætter sine renoverings- og udvidelsesarbejder på Edirnekapı-stationen på metrolinjen. Inden for arbejdet lukkes retningen af ​​Beylikdüzü i weekenden og retningen af ​​Söğütlüçeşme denne weekend på grund af arbejderne.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) renoverer og udvider sine stationer for at reducere passagertætheden på metrolinjen med 44 stationer og transporterer næsten 1 million passagerer om dagen og for at give adgang for handicappede.

I denne sammenhæng fortsætter udvidelsesarbejdet ved Edirnekapı Station i juli. Stationen lukkes en vej mod Beylikdüzü ved midnat, der forbinder fredag ​​den 9. oktober til lørdag den 10. oktober for at skabe barrierer og produktion af gulvbeton. Arbejdene afsluttes i weekenden og afsluttes kl. 12:05 mandag den 00. oktober, og linjen åbnes til tovejsbrug.

Ligeledes vil Söğütlüçeşme-retningen være lukket for passagerer den næste weekend, fredag ​​aften, den 16. oktober. Disse arbejder afsluttes i weekenden, og stationen åbnes til brug mandag den 19. oktober kl. 05:00 om morgenen.

Passagerer kan ikke komme ind eller ud den første weekend, da portene er på den modsatte side af stationen i retning af Beylikdüzü. Passagerer kan komme af og på fra den forrige eller næste station. Da retningen til Söğütlüçeşme vil være lukket denne gang i næste weekend, vil Istanbuliter, der ønsker at gå i denne retning, være i stand til at lande eller gå ombord fra den forrige eller næste station.

For ikke at påvirke trafikken på Metrobus-linjen i begge weekender negativt, kontrollerer IETT-feltovervågere og andre IMM-embedsmænd passerne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer