EGİAD Business World Atatürk og Republic Talte

EGİAD Business World Atatürk og Republic Talte
EGİAD Business World Atatürk og Republic Talte

Historiker og forfatter Prof. Dr. Med Ergün Aybars som vært EGİAD Aegean Young Business People Association organiserede et webinar om "Atatürk og republikken". Online Republic Day-begivenheder, der ikke kunne afholdes under fysiske forhold på grund af pandemien EGİAD, talte om Republikken og Atatürk i et digitalt miljø med mange forretningsrepræsentanter.


EGİAD Aegean Young Business People Association var inden for rammerne af 29-årsdagen for republikkens 97. oktober 2015. gæstetaler Prof. Dr. Organiserede en tale om 'Atatürk og republikken' med deltagelse af Ergün Aybars. Efter at have modtaget Yunus Nadi-samfundsvidenskabs- og forskningsprisen for XNUMX for sin bog om uafhængighedsdomstole fungerede han som leder af Ege University Atatürk Principles Department, leder af History Department, vicedekan for brevfakultetet og direktør for Institute of Atatürk Principles and History of the Turkish Armed Forces Atatürk Prof. Dr. Ergün Aybars kom sammen med unge forretningsfolk.

Stærkere demokrati, stærkere retsstatsprincipper og højere udvikling

EGİAD I sin åbningstale udtalte bestyrelsesformand Mustafa Aslan, at de som unge forretningsfolk, der er opmærksomme på den moderne republiks præstationer, føler et stærkere ansvar for hver dag der går, ”De værdier, der opnås med republikken, er hjørnestenene i vores fremtid, vores uafhængighed og fri tanke. Vi husker endnu en gang med taknemmelighed Mustafa Kemal Atatürk og hans venner, der viste samfundet målet for den moderne civilisation og forberedte grundlaget for en statslig og social struktur rettet mod dette mål. Oprettelsen af ​​Republikken Tyrkiet, den fjernes aldrig før i dag, og Mustafa Kemal Ataturk pålagt af nutidens fremskridt hovedmål på civilisationsniveau, men en tilstand af moderne civilisationsstandard og samfund bør aldrig glemmes kan realiseres med strukturen. som vil videreføre Republikken Tyrkiets præstationer, stærkere demokrati, en mere robust forståelse af retsstatsprincippet og en højere vækstrate. I denne sammenhæng er det meget vigtigt at styrke vores republik og vores demokrati dag for dag og etablere kompromisløs overholdelse af retsstatsprincippet. reformer vil overtage Tyrkiet af niveauet for nutidig civilisation, der hurtigst muligt gennemføres såvel som for at forbedre vores lands velfærd såvel som politiske og sociale problemer er blandt de vigtigste spørgsmål, som vi vil komme tæt på landet for at løse den konstruktive dialog og social konsensus tilgang, "sagde han.

Aslan sagde, at uddannelsessystemet er en af ​​republikkens grundlæggende byggesten, "Et uddannelsessystem, der giver kvalificeret uddannelse til nye generationer og giver universelle demokratiske værdier, innovative, analytiske og kritiske tænkningskompetencer, burde være et af de vigtigste spørgsmål, vi vil fokusere på i denne proces."

EGİADAt bemærke, at det overholder fast republikkens værdier EGİAD Præsident Aslan sagde, ”Som vi altid understreger, er ikke-statslige organisationer en af ​​de vigtige aktører inden for social udvikling, demokratisering og økonomisk udvikling. Dermed trækker det sin styrke fra synergien skabt af dets medlemmer og deres intellektuelle ophobning. EGİAD Det er en ikke-statslig organisation, der har levet og spredt denne synergi på den stærkeste måde i 30 år ”.

Der er meget at lære af Atatürk

Højttalerhistoriker og forfatter Prof. Dr. Ergün Aybars sagde, at Atatürk var den leder, der kæmpede den største kamp mod imperialismen. Med henvisning til vigtigheden af ​​Ataturk grundlagde Republikken Tyrkiet, prof. Dr. ”Mustafa Kemal er kendt som den største leder, der vandt uafhængighedskrig mod imperialisme,” sagde Aybars. Prof. Dr. Aybars fortsatte sine ord som følger: ”Selv den tyrkiske nation og frelseren af ​​Republikken Tyrkiet alene Ataturk, grundlæggeren af ​​de store menneskelige bedrifter og adskillige tjenester i en universel størrelse, kunne det give et meget hæderligt sted i historien. Atatürk er en stor soldat med sin succes i krige såvel som en stor statsstifter; Han er en universel leder med værdierne sundhed, sandfærdighed, realisme i sine synspunkter, pålidelighed i internationale relationer, beslutsomhed, fred og kærlighed til mennesker. Han er den leder, der oprettede en fuldstændig uafhængig tyrkisk stat ved at besejre imperialismen, og som startede og lykkedes krigen med at bringe denne stat på niveau med den moderne civilisation, ikke kun den tyrkiske nation, men hele verden har meget at lære af Atatürk ”.

Prof. Dr. Ergün Aybars understregede i sin tale, at Atatürk er en leder, der ændrede verdenshistorien, ”1. Den første kamp under verdenskrig 18 er slaget ved Çanakkale den 1. marts. Forlængelsen af ​​Dardanelles-krigen forlængede også varigheden af ​​første verdenskrig. Dette er grunden til, at sejrere fra første verdenskrig i det mindste forlod skader, så fascisme og imperier faldt ind i historien. Atatürk har inspireret mange lande og revolutionære mod imperialismen med sin succes i uafhængighedskrigen og i revolutionerne. Derudover opnåede de store projekter i Armenien og Grækenland ikke deres mål med uafhængighedskrigens sejr, ”sagde han. Aybars fortsatte sine ord som følger: ”Atatürk var en leder, der forstod den vestlige civilisation meget godt. Han forstod imidlertid, at oplysning ville opnås ved at oprette den tyrkiske stat. For at etablere den ideelle tyrkiske revolution realiserede han revolutionen fra den vej, som den franske revolution åbnede, men også under hensyntagen til konjunktur og betingelser for den dag. " At Atürk førte uafhængighedskrigen med en revolutionerende ånd og brugte uafhængighedsdomstolene til dette, sagde Aybars, at beskyldningerne om, at der var dem, der blev hængt, fordi de ikke havde hatte i uafhængighedsdomstolene, var absolut ubegrundede og sagde: fred verdensfred, 'sagde omtalelsen af ​​Mustafa Kemal Ataturks revolution og aldrig kompromitterer med Republikken Tyrkiets arbejde, vi ser, at det mindste angreb kan være meget hårdt, "sagde han. Den berømte historiker, der forklarede, at Atatürk var en leder med høj vision med erfarne eksempler i slutningen af ​​sin tale EGİAD besvarede medlemmernes spørgsmål.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar