EGO understreger onlineuddannelse

EGO understreger onlineuddannelse
EGO understreger onlineuddannelse

EGO's generaldirektorat fortsætter onlineundervisningsprogrammer, som det tidligere har iværksat ansigt til ansigt på grund af pandemiprocessen. Tyrkiets Union af kommuner Kommunalakademi mellem 19. oktober og 20. november i samarbejde med personaletransport, "effektiv kommunikation", "kommunikation med borgere" og "institutionalisme og pligtfølelse", der er berettiget til at blive undervist online. EGO's generaldirektorat vælger også et transportpersonale som "månedens medarbejder" hver måned.


EGO's generaldirektorat fortsætter sine efteruddannelser uden at bremse.

På grund af pandemiprocessen fokuserede EGO's generaldirektorat, som tidligere havde afbrudt ansigt til ansigt-træning, på onlinetræning for at sikre, at træning af transportpersonale ikke blev afbrudt. online træningsproces mellem Tyrkiets Union af kommuner for personale til transport samarbejde med det kommunale akademi fra 19. oktober til 20. november dato vil blive fremskyndet.

FRA KOMMUNIKATION MED BORGERE TIL EFFEKTIV KOMMUNIKATION

EGO's vicegeneraldirektør Zafer Tekbudak erklærede, at fjernundervisningsprogrammerne på efteråret startede den 19. oktober med deltagelse af 255 medarbejdere og sagde: ”Vores efteruddannelsesprogrammer startede ansigt til ansigt i februar før COVID-19-epidemien. Vi besluttede at fortsætte de træninger, vi startede ansigt til ansigt online. "Vi leverede al slags teknisk support, inklusive smartphones og computere, til personale med utilstrækkelig teknologisk infrastruktur."

undervisere til transport af personale tilknyttet Union of Municipalities of Turkey Municipal Academy; Tekbudak sagde, at træning med titlen "Effektiv kommunikation" mellem 19. og 23. oktober, "Kommunikation med borgere" mellem 9. og 13. november og "Institutionalisme og opgavebevidsthed" vil gives mellem 16. og 20. november. Tekbudak sagde, at de målretter mod deltagelse af alt EGO-transportpersonale i programmet. .

"MÅNEDENS MEDARBEJDER" VÆLGES I TRANSPORT

Tekbudak henledte opmærksomheden på, at etablering af en virksomhedskultur både er en langsigtet og besværlig opgave, og de sigter mod at sikre, at personalet lærer sig selv at kende, forny deres tillid og afspejler kommunens service til borgerne mere positivt.

I en erklæring om, at de omhyggeligt evaluerer alle anmodninger og klager vedrørende transport fra Başkent 153 og andre kanaler, sagde EGO's vicegeneraldirektør Zafer Tekbudak, at borgerne udtrykte deres tilfredshed ved at udtrykke deres taknemmelighed, ingen klager, adlyde trafikregler og arbejdsmiljøregler. og meddelte, at de planlægger at vælge ”Månedens medarbejder” hver måned blandt transportpersonalet, der behandler passagerer med respekt og elskværdighed.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer