Mersin Adana Gaziantep High Speed ​​Line blev udbudt

Mersin Adana Gaziantep High Speed ​​Line blev udbudt
Mersin Adana Gaziantep High Speed ​​Line blev udbudt

Lütfi Elvan, formand for TBMM-plan- og budgetudvalget og stedfortræder for İçel, delte den nye udvikling vedrørende İçels transportinvesteringer på sine sociale mediekonti. Elvan annoncerede udbuddet på Mersin Adana Gaziantep High Speed ​​Line, som vil styrke Içels forbindelse med det sydøstlige Anatolien.


Elvan meddelte, at udbuddet af højhastighedstoglinjen, som vil styrke Mersins forbindelse med Sydøst-Anatolien, er udført.

I en kommentar til emnet på hans sociale mediekonti sagde Elvan: ”Udbuddet for den 311 kilometer lange Mersin-Adana-Gaziantep High Speed ​​Line blev afholdt. Når linjen på 6,8 milliarder TL er afsluttet, vil det være lettere og mere behageligt at nå Gaziantep fra İçel med en hastighed på 200 kilometer i timen. Held og lykke, sagde han.

I sit indlæg på sine sociale mediekonti sagde Elvan, at de med ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, drøftede transportinvesteringerne i Içel.

Elvan sagde, ”På mødet var der en vilje til at fremskynde alle transportinvesteringer i vores by og at sætte dem i brug for vores nation så hurtigt som muligt. Hr. Jeg takker vores minister for hans støtte. Vi vil fortsætte med at arbejde utrætteligt for Mersin.

Vi arbejder med al vores magt på at åbne det afsnit, der blev lukket af jordskredet på Silifke-Mut-vejen. Livssikkerheden for vores borgere er på forkant. Hr. Vores præsident godkendte den presserende ekspropriationsbeslutning, og vi takker ham. Vejen åbnes og tages i brug hurtigst muligt.

Derudover er asfaltering af den 14 kilometer lange vej mellem Silifke-Mut-vejen og Ekşiler Mahallesi, som er et af vores mukhtars krav, og som vedrører vores 10 kvarterer startet. Forhåbentlig bliver denne weekend afsluttet og taget i brug for vores nation.


sohbet

1 Kommentar

  1. Vi er trætte af det, det projekt er ikke afsluttet i et århundrede, nu slutter Mersin og Adana ikke med kraftvarmeproduktion.

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer