Eskişehir industri forbundet med havne med jernbane

Eskişehir-industrien tilsluttet havne med Green Road-projektet
Eskişehir-industrien tilsluttet havne med Green Road-projektet

Green Road-projektet, der forbinder Eskişehir-industrien til havnene, blev underskrevet. Projektet, der vil afsløre en ny forretningsmodel ved at udnytte de eksisterende muligheder for jernbaner; Eskişehir Chamber of Industry og TCDD Taşımacılık A.Ş. under ledelse af Arkas Logistics og ESO-ABIGEM.


Med underskrivelsesceremonien for Green Road-projektet, der bringer Eskişehir-industrien sammen med en mere miljøvenlig, sikrere og billigere transportmetode, afgik den første forsendelse fra Hasanbey Logistics Village for at gå til Izmit Bay Ports.

Med Green Road-projektet, som er et vendepunkt i Eskişehir-industrien og eksporten, sigter det mod at forbinde Eskişehir-industrien til verden med jernnetværk. I denne retning vil Eskişehirs jernbaneforbindelse være forbundet med Izmit Bay Ports og Europa i vest, Mersin Port i syd og Baku-Tbilisi-Kars jernbaneforbindelse til Aserbajdsjan, Georgien og de tyrkiske republikker med Hasanbey Logistics Center.

Med den nuværende styrke kommer vi til meget bedre punkter

Tale ved åbningen af ​​ceremonien, som ESO var vært for, ESO-formand Celalettin Kesikbaş; ”I dag er det værdifuldt og vigtigt for os, fordi Hasanbey har været her i lang tid, og vi har gjort det meste af eksporten ad vej, og forhåbentlig vil vi med joint venture mellem ESO og TCDD forbinde til havnene med container- og togtransport. Det var en vigtig drøm. Green Road-projektet er faktisk et regionalt projekt, der skal forbedres. Jeg tror, ​​at vores stat vil nå meget bedre point med sin nuværende magt, vi forbinder Eskişehir og vores region med verden. På dette tidspunkt vil jeg gerne takke alle, der har bidraget. Bedste ønsker." sagde.

Omkostningerne falder

Energiforbrug i godstransport; Ved at have 3 enheder på motorvejen og 1 enhed på jernbanen reduceres energiforbruget og en mere miljøvenlig transport. Hvis jernbanetransport understøttes på ruten Eskişehir-Kocaeli, vil kulstofemissionerne falde mellem 60% og 80%.

Gürhan Albayrak, medlem af ESO's bestyrelse, der gav oplysninger om Eskişehirs jernbaneforbindelse; Han gav oplysninger på Hasanbey Logistics Center om, hvilke betingelser og muligheder industriisterne ville drage fordel af.

For Albayrak-projektet; ”En drøm går i opfyldelse med det grønne tol-projekt, Eskişehir-industrien er forbundet med verden med jernnetværk. Vi forbinder til Izmit Bay Ports og Europa i vest, Mersin Port i syd og til Aserbajdsjan, Georgien og de tyrkiske republikker via jernbaneforbindelsen Baku - Tbilisi - Kars i øst. Vi tror på dette projekt. Vi håber, at masserne fra Eskişehir-industrien fra nu af når ud til havne på en kvalitets- og miljøvenlig måde til mindre omkostninger. Vi vil gerne udtrykke vores tak til TCDD Taşımacılık A.Ş., bestyrelsesformand, Kamuran Yazıcı og hans team og Arkas Logistics for deres støtte til projektet. Vi ønsker, at projektet er gavnligt for Eskişehir og vores industriister. " han snakkede.

Tyrkiets største

TCDD Taşımacılık A.Ş. talte ved åbningen af ​​ceremonien Bestyrelsesformand og daglig leder Kamuran Yazıcı; "Hasanbey Logistics Center er et af Tyrkiets største logistikcentre. Med protokollen underskrevet mellem ESO og TCDD vil Eskişehir være forbundet til alle havne med jernbaneforbindelser. Det giver hurtig, økonomisk, planlagt og miljøvenlig transport til Eskişehir og regionale industrier. På dette tidspunkt ønsker jeg, at projektet er gavnligt for hele Eskişehir og dets region. "

Projekt for at åbne horisonten

Eskişehir guvernør Erol Ayyıldız; ”Jeg er meget glad for at være sammen ved denne smukke lejlighed. Dette projekt, der vil bringe Eskişehir og vores region sammen med havnene, er et meget godt projekt, der får både vores region og vores land til at bevæge sig til fremtiden, der åbner horisonten. Eskişehirs åbning for verden glædede os. Jeg takker de interessenter, der er involveret i projektet. Held og lykke til alle vores industriister. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer