Eskişehir Rail Systems og hjertet af luftfartsindustrien

Eskişehir Rail Systems og hjertet af luftfartsindustrien
Eskişehir Rail Systems og hjertet af luftfartsindustrien

Hasan Büyükdede, viceminister for industri og teknologi, der besøgte Eskişehir Organized Industrial Zone, talte meget om Eskişehir-industrien. Büyükdede sagde, ”Eskişehir er en særlig by for os. Der er en stærk industriel infrastruktur her. En provins, der producerer merværdi. Vi har nye projekter til Eskişehir, ”sagde han.


Viceministere for industri og teknologi Hasan Büyükdede og Dr. Çetin Ali Dönmez besøgte Eskişehir Organized Industrial Zone Directorate for at føre samtaler og forhandlinger. Viceministerne blev hilst velkommen af ​​Eskişehir OSB's bestyrelsesformand Nadir Küpeli. Provinsdirektør for industri og teknologi Muhammet Taha Güven var også til stede ved besøget. Under besøget informerede præsident Kupeli viceministerne Büyükdede og Dönmez om det arbejde, der blev udført i OIZ i pandemiperioden, de beslutninger, der blev truffet i denne periode, og udviklingen i normaliseringsprocessen. Küpeli erklærede, at der er gjort alvorlige fremskridt i produktion og eksport med den acceleration, der blev oplevet siden juni, hvor normaliseringen begyndte i kampen mod den nye type coronavirusepidemi.

"Vi slog investeringsrekorden for de sidste 10 år"

Küpeli sagde, at de nåede de højeste tal i sidste år med hensyn til investering i Eskişehir, ”Der er en seriøs bevægelse i begyndelsen af ​​juni, hvor normaliseringen startede. Vores el- og naturgasforbrug stiger, og i september overskred vi de tidligere år i elforbrug. Tabene i den første og intense periode af pandemien i produktions- og eksportbenet erstattes langsomt. På den anden side har vores investorer en intens interesse i vores region. Vi slog investeringsrekorden for de sidste 10 år i år med hensyn til nye jordallokeringer i Eskişehir Organized Industrial Zone. 8 tusind kvadratmeter jord blev tildelt 37 investorer på 765 måneder. Vi forventer at foretage betydelige nye tildelinger inden udgangen af ​​året. I denne periode foretog vi en stor investering og gennemførte vores EOSB Vocational High School og åbnede den for uddannelse, opførelsen af ​​enhederne i Life Center stiger hurtigt. Vi gjorde en stor indsats for at holde hjulene i branchen, ”sagde han.

"Gemlik Port og Hasanbey jernbaneforbindelse er vigtige for os"

Præsident Küpeli sagde, at Eskişehir Organized Industrial Zone er en OIZ, der producerer og eksporterer højteknologiske produkter, og sagde, at denne sats er omkring 15 procent. Kupeli formidlede til viceministerne Büyükdede og Dönmez, at Hasanbey Logistics Center og Gemlik Port Connection er yderst vitale og vigtige for udviklingen af ​​Eskişehir-industrien og provinserne i regionen.

"Eskişehir er en provins, der producerer merværdi"

Viceminister Hasan Büyükdede sagde, at Eskişehir er en særlig provins for dem og sagde, ”Vi værdsætter Eskişehir meget. Eskişehir er en særlig by for os. Der er en stærk industriel infrastruktur her. En provins, der producerer merværdi. Eskişehir-industrien producerer mange produkter med høj merværdi, især luftfartsindustrien. Eskişehir er hjertet i jernbanesystemer og luftfartsindustri. Vi er nødt til at øge andelen i disse to sektorer endnu mere. Vi skal bringe nye investeringer til vores by. URAYSİM er et meget vigtigt projekt, der er nogle problemer, vi prøver at løse dem. Vi skal gøre denne vigtige investering levende. Derudover er der nye sektorer og investeringsområder, som vi forventer at udvikle ved at udnytte den viden inden for luftfartsindustrien, som vi mener er i Eskişehir. ”Vi arbejder på disse,” sagde han.

Viceminister Dr. Çetin Ali Dönmez sagde, ”Eskişehir-industrien er meget stærk, der er virksomheder af meget høj kvalitet her. Du har en stærk eksportstruktur. Det høje merværdige eksporttal her er det mål, vores land ønsker at nå. Eskişehir OSB er en af ​​vores mest problemfri regioner. Vi arbejder i et meget effektivt samarbejde med vores OIZ Management. Men hvis du har problemer, kan du altid kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig i alle sager, både som ministeriet og med vores organisationer her. Vocational High School-investering foretaget af Eskişehir OSB, Investment Park-investering er vigtig og tilføjer værdi til OIZ. "Vi vil fortsætte med at støtte dig i den videre udvikling af Eskişehir OIZ og få nye investeringer".

Efter at have besøgt det regionale direktorat foretog Hasan Büyükdede undersøgelser i den organiserede industriområde og nogle virksomheder.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer