Nye projekter evalueret hos ESO

Nye projekter evalueret hos ESO
Nye projekter evalueret hos ESO

Nyligt udnævnt til generalsekretær for Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency (BEBKA), Assoc. Dr. Muhammed Zeki Durak besøgte Eskişehir Chamber of Industry. Durak mødtes med ESO's præsident Celalettin Kesikbaş, bestyrelsesmedlemmer Ömer Benli og Gürhan Albayrak og foretog evalueringer om de nye projekter, de målretter mod.


I en erklæring om, at de vil deltage i en række undersøgelser for at bestemme industriens teknologiske behov og for at bringe unge mennesker til branchen, sagde Durak, at de ønsker at arbejde koordineret med de institutioner, der er inden for BEBKAs indflydelsesområde.

Som tak til generalsekretær Durak for hans besøg, sagde ESO's præsident Celalettin Kesikbaş, ”Vi producerer projekter til vores industriister inden for forskellige områder fra eksport til erhvervsuddannelse. Under udførelsen af ​​disse projekter var BEBKA en af ​​vores største projektpartnere. Vi ønsker vores kære generalsekretær succes i hans nye stilling. Vi tror på, at vores samarbejde fortsat vil stige fra nu af ”.

Tale under besøget gav ESOs bestyrelsesmedlem Gürhan Albayrak information om mulige projekter inden for jernbanesystemer og ESO's initiativer inden for jernbanesystemer.

Ömer Benli, medlem af ESO's bestyrelse, der sagde, at især genbrug og industriel symbiose vil blive et af de vigtigste dagsordenspunkter i dag og i fremtiden, understregede, at de er klar til at støtte BEBKAs arbejde på dette område.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar