ETİ-minedrift vil rekruttere 4 handicappede medarbejdere

ETİ-minedrift vil rekruttere 4 handicappede medarbejdere
ETİ-minedrift vil rekruttere 4 handicappede medarbejdere

ETİ Mining Operations General Directorate Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) anmoder arbejdsstyrken fra Eskişehir Labor and Employment Agency provinsdirektorat i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for medarbejderrekruttering til offentlige institutioner og organisationer for at sikre, at 4 handicappede arbejdstagere, hvis egenskaber er specificeret i nedenstående tabel. Vores anmodning blev anmodet om at blive offentliggjort den 08.10.2020.


Provincial Department sagde arbejdskraft henvist til af annoncen, Tyrkiet Business Council den 08.10.2020 : www.iskur.gov.tr Det vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og bydende skal følge ovennævnte annonce.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer