F1-drivere tester ny Alfa Romeo Giulia GTA

F1-drivere tester ny Alfa Romeo Giulia GTA
F1-drivere tester ny Alfa Romeo Giulia GTA

Alfa Romeo demonstrerede de aerodynamiske forbedringer, som den har udført på sportsmodeller Giulia GTA og GTAm i begrænset udgave under reelle vejforhold.


Alfa Romeo Racing - Orlen holdpiloter, Kimi Räikkönen og Antonio Giovinazzi deltog i arbejdet på Balocco Test Track, hvor kulstofkomponenterne integreret i køretøjerne og aerodynamiske strukturer af køretøjerne blev testet. Verdenskendte piloter indsamlede data om reelle vejforhold ved at udføre tests ved grænserne ledsaget af en speciel video og arbejdede tæt sammen med ingeniører for at optimere aerodynamik og håndtering.

Alfa Romeo bygger på fundamentet for den legendariske model Giulia Quadrifoglio og udvikler yderligere to sportsvogne, Giulia GTA og GTAm, med aerodynamiske løsninger. I samarbejde med ingeniørfirmaet Sauber Engineering om kulstofkomponenterne integreret i begge versioner og køretøjernes aerodynamik demonstrerede Alfa Romeo de optimeringer, der blev foretaget med ægte vejtest.

Vender tilbage til F33-spor i 2019 efter 1 år med "Alfa Romeo Racing - Orlen" holdet, Alfa Romeo inkluderede holdpiloter Kimi Räikkönen og Antonio Giovinazzi i vejtestprocesserne i to nye modeller. Under arbejdet på den berømte Balocco Test Track i Italien, hvor alle Alfa Romeo sportsvogne er blevet udviklet og testet siden 1960'erne, indsamlede F1-piloter data under reelle vejforhold ved at udføre tests ved grænserne med specielle videoer. I tråd med de opnåede data blev køretøjets indstillinger foretaget ved at dele oplysninger i værkstedet for den historiske Alfa Romeo racing afdeling Autodelta. Således havde begge piloter mulighed for nøje at undersøge udviklingen på køretøjerne.

F1 viden og erfaring i GTA-projektet!

På det historiske spor, også kendt som "Alfa Romeo Track" i Balocco, arbejdede verdensmester Räikkönen og den unge italienske pilot Giovinazzi tæt med ingeniører for at optimere aerodynamik og håndtering. For at afslutte finjusteringen af ​​GTA og GTAm analyserede F1-piloter ændringerne i køretøjerne og formidlede deres indtryk på sporet. Den unge italienske pilot Antonio Giovinazzi, der udtrykte sine synspunkter i denne sammenhæng, henledte opmærksomheden på nye tekniske løsninger såsom "kulfiberkropskomponenter" og "låst central bolt" anvendt på prototypehjul, hvis endelige version vil ligne Alfa Romeo-design af type 5. Giovinazzi; "Det er rart at se de forbedringer og forbedringer, vi har foretaget på køretøjet under reelle vejforhold" Nogle Räikkönen arbejdede sammen med aerodynamikingeniører på det justerbare tilbehør integreret i den nye forkofanger og den nye manuelt justerede bagspoiler. Räikkönen undersøgte også den samlede balance, der opnås ved at interagere disse nye komponenter med underbeklædning. ”Jeg ser hele denne aerodynamiske struktur som en perfekt blanding mellem daglig brug og sporbrug,” sagde den finske pilot, der var tilfreds med resultatet.

Lavet til aerodynamik og håndtering

Arbejde med Sauber Engineering om aerodynamiske kulstofkomponenter til GTA og GTAm, Alfa Romeo; I denne sammenhæng producerer Sauber dele som den nye forreste kofanger, luftaspirator, sideskørter, GTA-spoiler og GTAm-luftudtag. Aerodynamisk ydeevne af Giulia GTAm; Takket være den manuelt justerbare frontudstyr og bagspoiler kan den tilpasses ethvert spor eller vejtilstand i overensstemmelse med førerens præferencer. Aerodynamisk forskning i vindtunnelen er ikke kun begrænset til fastgørelse og spoilere, den dækker også underhuset fuldstændigt, som det blev gjort på Giulia Quadrifoglio. Derudover anvendes en speciel luftaspirator til GTA og GTAm, hvilket øger vejhold og dermed giver et mere stabilt drev ved høje hastigheder. Test har vist, at den aerodynamiske konfiguration med høj downforce anvendt i Giulia GTAm er dobbelt så effektiv som GTA's downforce og 3 gange mere end Giulia Quadrifoglio, der sætter standarder i sin klasse.

Inspireret af 1965-modellen Giulia GTA!

Tiltrækker opmærksomhed med sin raceridentitet, Alfa Romeo Giulia GTA; Teknisk og konceptuelt er den inspireret af Giulia Sprint GT, der vandt sejre i løb rundt om i verden og 1965 Giulia GTA (Gran Turismo Alleggerita), udviklet af Autodelta. Den nye Giulia GTA, et derivat af Giulia Quadrifoglio, er udstyret med en yderligere forbedret version af Alfa Romeos 540 V2.9 Bi-Turbo-motor, der producerer 6 hk. GTAm-versionen drager derimod fordel af 2,82 kg vægttab, hvilket giver et forbløffende forhold mellem vægt og vægt på 100 kg / HP.

Sauber Engineering bidrag til racing verdenen!

Sauber Engineering udnytter Alfa Romeos viden og erfaring inden for kulstofdesign og aerodynamik og yder service med 27 års erfaring inden for motorsport, hvoraf 1 er F50. Anlægget fra det schweiziske oprindelsesfirma, som også er placeret i Schweiz, er blandt de mest avancerede teknologilokationer i Europa. Dette samarbejde mellem Sauber Engineering og Alfa Romeo, som har haft titlen "det eneste F1-selskab med sin egen vindtunnel" i mange år; Det bringer mange fordele fra engineering, hurtig prototype produktionsproces til komponentproduktion.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer