Finale i Digital Turkey Track Championship i Monza

Finale i Digital Turkey Track Championship i Monza
Finale i Digital Turkey Track Championship i Monza

Digital 2020 Turkey Track Championship den 17. oktober, som køres lørdag aften og løber gennem den 10. i Monza i Italien sidste etape


af Turkey Automobile Sports Federation of Red Bull samarbejde, Sports Toto, Shell Helix, TRTSPOR2 og motorsport.co organiseret med bidragene i 2020 Turkey Digital Track Championship den 17. oktober lørdag aften, der køres i Italien på Monza 10 og løber gennem sidste etape. Fra 21.00:XNUMX timer TOSFED Red Bull Turkey og Twitch and I Motorsport.co YouTube 14 deltagere vil konkurrere med Red Bull X2014 Standard Gr.X biler i løbet, som sendes direkte på tv-kanaler.

Özcan Yılmaz har været førende med 9 point efter 18. etape og 217 løb i Østrig, Brasilien, England, Italien, Japan, Frankrig, Spanien, Belgien og Tyskland siden maj i mesterskabet, mens Aytaç Gördös er den anden med 198 point og Sefa Batuhan Bilgin ligger også på tredjepladsen. Efter dette løb vil mesterkøreren 'Turkey Tracks Digital Champion' titlen, mens den er tilgængelig, dele den tredje række af de første kørere, der vinder præmiepengene.

Tyrkiet, pandemi TOSFED periode, Ungdoms- og sportsministeriet for vores 'inaktivitet derhjemme' opkald inden for organisationens anvendelsesområde implementerede International Automobile Federation (FIA) 's op til 146 lande mellem national status i de digitale mesterskaber regulerer først og var i stand til at være et land.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer