Ministeriet for finans og finans til indkøb af 15 assistentinspektører

Ministeriet for finans og finans til indkøb af 15 assistentinspektører
Ministeriet for finans og finans til indkøb af 15 assistentinspektører

Der afholdes en optagelseseksamen for at rekruttere 15 stedfortrædende finans- og finansinspektører, der er ansat i inspektionsafdelingen i ministeriet for finans og finans. Optagelsesprøven består af to faser, skriftlige og mundtlige.


Ansøgninger om optagelseseksamen kan foretages på ministeriets officielle websted fra kl. 09:2020 den 08. november 30 til kl. 18:2020 den 18. november 00 (https://www.hmb.gov.tr) foretages via det angivne link. Ansøgningen om eksamen afsluttes ved at uploade pasfotoet af kandidaten taget i den sidste måned og CV'et udarbejdet i hans håndskrift og udfylde ansøgningsskemaet. Ansøgninger, der foretages i hånden eller pr. Post, accepteres ikke.

Derudover accepteres kandidater, hvis HES-kodeoplysninger ikke er registreret under ansøgningen, ikke af systemet. Derfor skal kandidater have opnået HES-koden, før de ansøger om eksamen. Kandidater informeres af sundhedsministeriet om, hvordan man får HES-koden. https://hayatevesigar.saglik.gov.tr De kan nå fra internetadressen. Udløbsdatoen for den HES-kode, der skal bruges, skal være på dagen for eksamen eller senere.

Hvis der er tøven med oplysningerne i kandidatformularerne under eksamen, er det nødvendigt at dokumentere de pågældende oplysninger, inden navnene på de kandidater, der er berettiget til at tage den skriftlige eksamen, meddeles.

SKRIFTLIG EKSAMEN STED OG DATO

Den skriftlige eksamen afholdes den 5.-6. December 2020 i fire separate sessioner, morgen og eftermiddag, i ministeriet for finansministeriets uddannelsescenter for indtægtsadministration (25 Mart Mahallesi, İstiklal Caddesi No: 7, 06200 Yenimahalle / ANKARA) i Ankara.

Hvis undersøgelsens sted og / eller dato ændres, meddeles situationen på ministeriets officielle hjemmeside. Denne meddelelse har virkning af underretning. Formandskabet underretter ikke kandidaterne separat.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer