Ford Trucks eftersalgskampagner fortsætter

Ford Trucks eftersalgskampagner fortsætter
Ford Trucks eftersalgskampagner fortsætter

Ford Otosans tunge kommercielle mærke Ford Trucks tilbyder fortsat fordelagtige kampagner for kunder, der ønsker, at deres køretøj skal være klar til vinteren.


Ford Trucks, der siger 'med hver belastning', lancerer '' Winter Campaigns '', der gælder for alle modeller mellem 13. oktober og 31. december, som en del af kampagnen har kunderne mulighed for at skifte deres køretøjer AdBlue, Frostvæske og viskerblade til fordelagtige priser.

Tilbyder op til 50% rabat med gearkassen og differentialkampagnen

Derudover tilbyder Ford Trucks sine kunder en rabat på op til 1% på visse originale reservedele til gearkassen mellem 31. november og 50. december. Samtidig er der inden for rammerne af den differentierede kampagne for Ford Trucks-konstruktionsseriekøretøjer mellem 13. oktober og 31. december mulighed for op til 4142% rabat på visse differentierede dele, der er specifikke for Ford Trucks 3542D og 50D-køretøjer.

Ford Trucks 'eftersalgskampagner fortsætter indtil udgangen af ​​2020

Ud over sine nye kampagner fortsætter Ford Trucks sine eftersalgskampagner, som de har lanceret siden begyndelsen af ​​2020. I denne sammenhæng; tilbyder 'Eco Service Campaign' til alle køretøjer, hvis garanti er udløbet, 'Press Brake Campaign' til køretøjer i vejserier og konstruktionsserier, og 'Bremseskive og bremsekampagner' til køretøjer med bugsering og vejserier. Hvis Ford Trucks er eksklusiv til 1846T- og E6-seriekøretøjer, fortsætter 'Engine Revision Campaign'.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer