Rådet for videregående uddannelser rekrutterer 2 kontrakterede medarbejdere

Rådet for videregående uddannelser rekrutterer 2 kontrakterede medarbejdere
Rådet for videregående uddannelser rekrutterer 2 kontrakterede medarbejdere

Kontraherede eksperter rekrutteres i overensstemmelse med artikel 657 / B i Higher Education Council Law No. 4.


I overensstemmelse med afsnit (c) i bilag 2 til "Principperne for ansættelse af kontraheret personale" vil en mundtlig eksamen, der skal udføres af vores agentur, placeres i rækkefølge efter succes blandt kandidater op til ti gange den ledige kontraktansatte stilling for hver titel. (Ifølge denne rangordning er de kandidater, der får samme score som den sidst rangerede kandidat, også berettiget til at tage eksamen.

DOKUMENTER NØDVENDIG-ANVENDELSESMETODE-STED-DATO

  1. Ansøgningsskema (med foto og underskrift)
  2. Fotokopi af bacheloruddannelse eller eksamensbevis eller eksamensbevis for eksamensbeviser for dem, der har afsluttet deres uddannelse i udlandet
  3. 2020 KPSS P3-resultatdokument
  4. Dokument, der viser niveauet for fremmedsprogskendskab
  5. CV
  6. For mandlige kandidater et dokument, der viser, at der ikke er nogen militærtjeneste

Ansøgninger fra meddelelsesdatoen http://www.yok.gov.tr Efter udfyldelse af ansøgningsskemaet på webstedet fuldstændigt og korrekt ved at indsætte og underskrive fotografierne med ovennævnte dokumenter mellem datoerne 02.11.2020-16.11.2020, Higher Education Council (Personal Department) på Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent / Ankara med posten. Ansøgninger fra dem, der indsender manglende dokumenter efter denne dato på grund af forsinkelser i mail og andre årsager, vil ikke blive accepteret.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer