Formel 1 Grand Prix i Tyrkiet for fuldt ud at støtte IMM

Formel 1 Grand Prix i Tyrkiet for fuldt ud at støtte IMM
Formel 1 Grand Prix i Tyrkiet for fuldt ud at støtte IMM

IMM, og derefter søgt i ni år, er re-Formula 1-kalenderen inkorporeret i Grand Prix of Turkey til det bedste i Istanbul for at opretholde boligejerskab af det strenge arbejdsmiljø med yürütüyor. Pistol, reparation, kommunen laver landskabspleje for at imødekomme transporten af ​​embedsmænd og butikkernes behov. IMM, som vil varetage organisationens sikkerhed og sundhedstjenester, har nået det endelige niveau i forberedelserne.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), der vender tilbage til Tyrkiet efter 9 år sammen igen og forventes at yde et vigtigt bidrag til promoveringen af ​​Istanbul Formula 1 Grand Prix i Tyrkiet, vil give fuld støtte på mange områder.

Inden for rammerne af protokollen, der er underskrevet efter IMM-forsamlingens godkendelse, vil den påtage sig vigtige opgaver for en sund og sikker opførsel af den gigantiske organisation. Det forberedende arbejde udført af 22 enheder under koordinering af IMM Support Services Department, Youth and Sports Directorate er nået til den sidste fase.

VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATIONSVERK ER FERDIGE

For at arbejde for Formel 1 Tyrkiets Grand Prix startede racerbanen og de omkringliggende områder. I denne sammenhæng blev arbejder som konstruktion af parkeringspladsasfalt i Intercity Istanbul Park, reparation af beskadigede overflader, vedligeholdelse og reparation, barriereunderstøttelse, nivellering af asfaltbrud og forsyning fremskyndet. Broen og overføringerne i anlægget og ledningerne omkring landingsbanen vil blive vedligeholdt og repareret. Væg og beton foretages på de nødvendige punkter i disse områder. Paddockbygningen, tribunebag, bygninger, der skal bruges som krise- og sikkerhedscentre, dommer- og observatortårne ​​er blandt de steder, der skal repareres af IMM. IMM yder også support til maskiner og udstyr til lignende undersøgelser, der skal udføres af forskellige institutioner.

ANVISNINGER OG SIGNALISERING ER ORGANISERET I HENHOLD TIL LØBET

IMM, Formel 1 Tyrkiets Grand Prix som start- og landingsbane som forberedelse til et travlt arbejde udenfor i udgifterne. Retningsskiltene på alle veje, der fører til anlægget, hvor organisationen skal afholdes, ændres af IMM og omarrangeres i henhold til løbet, hvor det er nødvendigt. Den omgivende trafiksignalering er også forberedt i henhold til kørselsdagsprogrammerne. Heliport-området fornyes også.

Også; De indvendige retninger er afsluttet med vejlinjerne inden for anlægsområdet og banekantmaling. Alle infrastrukturarbejder, der skal udføres i regioner, der kan forhindre organisationen i hele Istanbul, vil blive afsluttet.

GRØNNE OMRÅDE OG MILJØDESIGN

IMM tog sig også af de grønne områder inden for og uden for anlægget. Inden for undersøgelsens omfang fornyes grønne områder, der ikke har landskab eller er i dårlig stand. IMM, som fremskynder landskabspleje i hele anlægget, vil grønne mange punkter med store potteplanter indtil løbsdagen.

IMM'S NØDHJÆLPSTeam vil være på vej

IMM's beredskabsteam og nødhjælpsteam vil være i Intercity Istanbul Park, hvor organisationen holdes fuldt udstyret. Kommunens ambulance- og medicinske personale vil være i beredskab for at reagere på nødsituationer, der kan opstå under organisationens forberedelsesproces og under det tredage løb. Ligeledes brand, naturkatastrofe, ulykke osv. Fuldt udstyrede brandbiler og tilstrækkeligt antal personale vil blive tildelt til at reagere på situationer.

Adgang til frivillige og embedsmænd er GRATIS

IMM vil udføre en anden vigtig opgave på transportstedet til banen, hvor løbet afholdes. Et tilstrækkeligt antal busser og personale tildeles fra forskellige centrale punkter i 5 dage for at sportsovervågere og frivillige kan nå banen i løbet, der afholdes uden tilskuere. Under løbet vil embedsmandens transport på banen foregå med busser, der er tildelt af kommunen. Organisations frivillige vil være i stand til at bruge forskellige offentlige transportbiler gratis ved at vise deres akkrediteringskort. Meddelelsen om de veje, der vil være lukket på landingsbanen under begivenheden, vil blive annonceret til beboerne i Istanbul på vejskærme med IMM Mobile Traffic Application.

FREMMELSE GØRES I ALLE REKLAMMERENDE INDUSTRIER AF IMM

IMM har haft forskellige positioner i Tyrkiets organisationspunkt og nået et bredere publikum i Istanbul. Billboard og billboard pluses, ketsjere, mega lys- og gigantiske tavler, elektriske stænger, bus / sporvognsstoppesteder, overfarter, portrættavler, plakatbrætter i vogne, digitale tavler og skærme og lysbokse i IMM-kroppen og placeret forskellige steder. Det vil blive brugt af IMM til forfremmelse og annoncering af organisationen. Derudover vil arrangementet blive annonceret på sociale mediekanaler og i alle turismeaktiviteter udført af IMM.

SIKKERHED, RENGØRING OG MAD FRA IMM

Andre bidrag fra IMM til Formel 1-organisationen er som følger: Banens nattesikkerhed vil blive leveret. Drikkevarer og madbehov for personale og frivillige vil blive opfyldt. IMM; Udstyr såsom mobil toilet, jernbarriere, kegle, stol vil blive leveret. I løbet af løbetiden holdes de omkringliggende gadedyr også under kontrol.

I hele organisationen sprøjtes insekticider i hele anlægget, og gnaverstationer vil blive forberedt til gnavere, så F1-piloter, racerhold og alle organisationens embedsmænd ikke støder på modgang. Et tilstrækkeligt antal affaldscontainere opbevares omkring og inden for anlægget ved ankomst- og afgangsruterne, og køretøjs- og personalestøtte, der kræves til rengøring, vil blive leveret.

Kæmpe generatorer bliver taget i brug

Tilstrækkeligt antal køretøjer, kloakvogne og alt det besætning og udstyr, der kan være nødvendigt, holdes klar i marken mod mulige energibesparelser under løbet. I tilfælde af strømsvigt, der kan opstå, vil anlæggets store kraftgeneratorer holdes klar til idriftsættelse for at forhindre løbet i at afbryde. Mobil generator support vil blive leveret i nogle områder. Belysningspoler opretholdes, og der gives generatordrevne bærbare lystårne.

KÆMPERPIRAT

Ikke-licenseret produktsalg, sort marked eller mobilsalg er ikke tilladt under organisationen og dens omgivelser. IMM Police Teams vil arbejde for at beskytte F1-brandrettigheder. Ikke-licenseret produktsalg, der opdages, blokeres.

ISTANBULS F1-HISTORIE

Organisationen blev kun organiseret i Europa indtil 2000'erne, men også uden for Europa i de følgende år. Løbet overvåges af hundreder af millioner af mennesker, ikke kun i det land, hvor det køres, men over hele verden.

Løbet i Tyrkiet for første gang i 2005. Vinderen af ​​Grand Prix of Turkey yapıldı.ilk kørte til McLaren-Mercedes af Kimi var Raiko. Kom til Tyrkiet i 2011, det 7. og sidste løb i navnet bryst reb iseredbull pilot Sebastian vettel'di.türki Grand Prix afholdes igen på den 13 kilometer lange bane i Intercity Istanbul Park mellem 15. og 5,3. november. Istanbul er vært for løbet, der afholdes som den 14. etape af mesterskabet denne sæson, for 8. gang.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar