73 CNG Fueled Menarinibus Citymood fra Karsan til Mersin

73 CNG Fueled Menarinibus Citymood fra Karsan til Mersin
73 CNG Fueled Menarinibus Citymood fra Karsan til Mersin

Karsan var vinderen af ​​det busudbud, som Mersin Metropolitan Municipality åbnede for at lette bytransport og bruge mere miljøvenlige busser. Karsan adskiller sig fra sine konkurrenter med sit produktsortiment og miljøvenlige løsninger, der passer til hver by, og leverer i alt 73 CNG Fueled Menarinibus Citymoods til Mersin Metropolitan Municipality som en del af udbuddet. Mens 63 af de CNG-busser (naturgas), der skal leveres, vil være 12 meter, vil 10 af dem betjene Mersin-beboere med 18 meter lang bælge.


Karsan, der tilbyder moderne løsninger, der kan tilpasse sig alle byer med sine offentlige transportsystemer, blev det brand, der vandt udbuddet på 73 køretøjer, som blev åbnet af Mersin Metropolitan Municipality Department of Transportation for at lette bytransport og bruge mere miljøvenlige busser. Som en del af udbuddet vil Karsan levere 63 12 meter og 10 18 meter lange bælge Menarinibus Citymood med CNG (naturgas) til Mersin Metropolitan Municipality. I udbuddet, hvor garanti, vedligeholdelse, reparation og alle rengøringsprocedurer blev udført af Karsan i 2 år, sigter det til at sætte i alt 73 Menarinibus Citymoods i tjeneste for befolkningen i Mersin i 2021. På vegne af Mersin Metropolitan Kommune underskrev chefen for transportafdelingen Ersan Topçuoğlu og Karsan salgschef Adem Ali Metin deres underskrifter og ønskede, at Mersins folk skulle være gavnlige. Muzaffer Arpacıoğlu, vicegeneraldirektør for kommercielle anliggender i Karsan, afgav en erklæring om emnet og sagde: ”Vi er glade for at vinde et bud med vores 12 og 18 meter Menarinibus Citymood-busser i Mersin, en af ​​de smukke byer ved Middelhavets kystlinje med en historisk og moderne struktur. Vi er glade for at præsentere rengørings-, vedligeholdelses- og reparationsarbejder for 73 køretøjer samt fuld betjeningsservice, denne gang i Mersin. På trods af betingelserne ændret af pandemietiden vil vi fortsat opnå gode resultater takket være vores erfaring på markederne og vores strenge opfølgning. " han snakkede.

Lavt brændstofforbrug og maksimal komfort i Menarinibus Citymood

Den 12 meter naturlige gas Menarinibus Citymood tilbyder lavt brændstofforbrug og lave driftsomkostninger; Med sin helt lave gulvkonstruktion, uafhængige frontaffjedring og overlegen komfort forvandler den rejser i bytransport til fornøjelse, samtidig med at den tilbyder komfortable betjeninger til sine brugere med sin fulde digitale skærm med diagnosefunktion, bred betragtningsvinkel og automatisk transmission. FPT CURSOR 6 CNG-motoren fra Menarinibus Citymood med et cylindervolumen på 7,8 liter i overensstemmelse med de miljøvenlige Euro 8-normer tilbyder sine brugere 243 kW effekt og et maksimalt drejningsmoment på 1.300 Nm. Den 36 meter lange artikulerede Menarinibus Citymood, der tilføjer en anden dimension til bytransport med sine 137 faste pladser og en samlet passagerkapacitet på 18 personer, tilbyder maksimal kapacitetstjeneste ved at udvide sit komfortområde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar