Ansøgning om HES-kode startet i offentlige transportkøretøjer i Gaziantep

Ansøgning om HES-kode startet i offentlige transportkøretøjer i Gaziantep
Ansøgning om HES-kode startet i offentlige transportkøretøjer i Gaziantep

Gaziantep Metropolitan Municipality Health Department samarbejder med ny type Koronavirüs'l til (Kovid-19) kamp dækket for at forhindre brugen af ​​byens offentlige transport af borgere bør have i filyasyo system indført ved at kaste en første i Tyrkiet HES (Livet er ofte hjemme) Code of Practice En presselancering blev afholdt med deltagelse af Metropolitan borgmester Fatma Şahin og Gaziantep guvernør Davut Gül.


Hvordan får man HES-kode?

I koordineringen af ​​Gaziantep Governorship, Metropolitan Kommunes borgmester Fatma Şahin og viceminister for sundhed Dr. Efter HES (Hayat Eve Sığar) Code Application Protocol undertegnet mellem Şuayip Birinci blev der organiseret en presselancering. Derfor vil borgere, der registrerer sig ved at indtaste HES-applikationen, være i stand til at indtaste data fra hes.gaziulas.com.tr indtil den 17. oktober 2020 for at integrere deres oplysninger i GaziantepKart. Passagerer, der ikke tilmelder sig inden for 15 dage, blokeres. Således kan kontakt eller positive patienter følges, mens de bruger offentlig transport i byen.

Ved lanceringen, der blev afholdt på Democracy Square den 15. juli, blev driften af ​​systemet eksemplificeret via GaziantepKart i byens offentlige transportkøretøj, som er systemets applikationsområde, der vil øge bevidstheden om den nye type coronavirus.

ŞAHİN: VI BEDER BORGERE OM AT REGISTRERE HANS KODE Hurtigt

Borgmester i Gaziantep Metropolitan, Fatma Şahin, understregede, at de er det første hold til at realisere projektet, der er forsøgt implementeret i 81 provinser, og sagde: ”For at konvertere cirkulærerne fra formandskabet, indenrigsministeriet og sundhedsministeriet til praksis vil din infrastruktur være egnet til dette, og du har brug for et system til at følge det. Vi arbejdede med "Hvem vil gøre hvad" og "Hvordan opnås koordinationen her" i cirkulærerne ledet af vores guvernør. Det vigtigste i dette system i storbyer er offentlig transport. Med de indgående cirkulærer vil du ikke længere være i stand til at komme på offentlig transport, hvis du er en positiv sag eller mistanke, mens du kommer på offentlig transport. I Ankara forklarede vi Gaziantep-kortet, der fungerer systematisk med viceministeren for sundhed, og hvordan HES-kodesystemet og TR-ID-nummeret fungerer. I TEKNOFEST-perioden underskrev vi en protokol og forberedte software-hardwaren til dette system. første gang i Tyrkiet, Istanbul, Ankara, Izmir, herunder Gaziantep, var førende med et godt eksempel her. Systemet accepterer ikke en kontakt og en positiv sag med Gaziantep Card-systemet. Denne situation er vigtig for os, fordi vi har brug for at beskytte personen og samfundet. Vi er nødt til at beskytte helbredet for alle, der kommer i bussen. Til dette måtte du have etableret den smarte by, infrastrukturen for smart transport. Hvis vi ikke havde skabt infrastrukturen til smart transport i 2017, ville vi ikke være i stand til at imødekomme denne ønskede efterspørgsel i dag. Vi har en meget seriøs software og hardware og uddannet arbejdskraft. Dette system skabte en sund og sikker byinfrastruktur. Vores anmodning fra borgerne er at registrere deres "HES-kode" meget hurtigt. Fordi han skal beskytte sig selv, sin familie og de ældre. Vi vil have integreret dette system inden for 15 dage, ”sagde han.

GOVERNOR GÜL: KONTAKTEDE ELLER POSITIVE PATIENTER BRUGER IKKE OFFENTLIG TRANSPORT

Gaziantep-guvernør Davut Gül mindede om, at de kan opdele patienterne i karantæne i 3 og sagde: ”De, der er blevet behandlet på hospitalet, dem, der har positive tilfælde, men ikke viser symptomer, og dem, der har været i kontakt og er blevet observeret i 14 dage. Især er kontaktede borgere ikke altid hårdt ramt af epidemien, så de kan gå ud og tænke, at de har det godt. Med dette system vil borgere, der er i tæt kontakt med masseepidemien, blive forhindret i at bruge offentlig transport. Da dette først kom på dagsordenen, havde vi et møde med indenrigsminister Süleyman Soylu. Han blev en tilhænger af situationen, og derefter blev en protokol underskrevet mellem sundhedsministeriet og Metropolitan Kommune.

Når vi sammenligner det i henhold til cirkulæret, har vi opfyldt centraladministrationens direktiver på kort tid som 3 dage. Men selvom dette virker som 3 dage, ser vi, at der er smarte byinvesteringer i byen i 2017. Gaziantep er klar. Vi fastslog, at i alt 300 mennesker bruger engangskort i transport dagligt. Dette betyder følgende; Der er 10 ud af 1 tusind passagerer, der bruger et individuelt kort. Situationen for borgere, der bruger individuelle kort, formuleres også inden for 15 dage, og afhentning af passagerer foretages ikke uden at sætte spørgsmålstegn ved HES-applikationen under transport. Det er en stor fordel for vores by. Men jeg har en forespørgsel fra jer fra byer i Gazi. Pas på at bruge dine GaziantepCards i transport, så enhver passager kan imødekomme deres transportbehov så meget som muligt. "

HES-kode spørgsmål og svar

Jeg er under 18 år. Hvordan kan jeg få HES-koden? Passagerer under 18 år kan få deres HES-kode på 2 måder. Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; TR identitetsnummer, de sidste 4 cifre i TC identitets serienummer og delingsperioden skrives og sendes til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...Hvis du sender en SMS til det korte nummer 2023 ved at efterlade et mellemrum mellem dem, kan du få din HES-kode. For detaljer Klik her ...HES-koden er designet til alle passagerer at rejse sikkert. Brug af dette system, som vil være gyldigt i fly, tog, offentlig transport og busrejser, er obligatorisk for voksne og børnepassagerer, mens offentlig transport i byen og indenrigsrejser og check-in-aktiviteter er obligatorisk for passagerer under 2 år. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms vil det være tilstrækkeligt at skrive HES og indtaste følgende oplysninger om din ægtefælle eller børn, så der er et mellemrum mellem dem: TR ID-nummer, sidste 4 cifre af TC ID-serienummer og delingstid (i antal dage) vil blive skrevet og SMS til 2023. kan kastes. For detaljer Klik her ...HES-koden kan være gyldig i en bestemt periode eller på ubestemt tid. Din HES-kode skal være gyldig i mindst 7 dage fra den sidste rejseslutdato. For detaljer Klik her ...Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; Du kan få HES-kode for udlændinge ved at skrive IRN-pasnummer, fødselsdato (i år) efternavn og sidst antal dage og sende en SMS til 2023. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms skal du skrive HES og efterlade et mellemrum mellem hhv. De sidste 4 cifre i det tyrkiske ID-serienummer og delingstiden (i dage) vil blive skrevet og sendt til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...HES-kode kan nu fås via E-Devlet, hvor vi har udført mange officielle transaktioner uden at gå til offentlige institutioner. Først og fremmest logger e-Government-brugere, der ønsker at få deres HES-kode, ind på systemet med deres TR-ID og adgangskode. Derefter kan borgere, der skriver "HES-kodeforespørgsel" i søgefeltet øverst til højre, oprette en kode fra skærmen, der vises i dette afsnit, og bruge den i enhver institution. For detaljer Klik her ...brugere, der logger ind i meddelelsessektionen på telefonen, skrev HES, at der er plads mellem dem fra ID-nummeret, Republikken Tyrkiet skrev til de sidste 4 cifre i serienummeret i ID'et og kodedelingstid, 2023 tekstbeskeder (SMS) Du kan få koden ved at sende. SMS, der skal sendes til 2323: HEPP 30000000001 1234 90  For detaljer Klik her ...Brugere, der ønsker at få koder på deres telefoner, skal først downloade applikationen fra mobilmarkederne på deres telefoner. Borgere, der installerer applikationen på deres telefoner, kan oprette koden ved at indtaste afsnittet "HES-kodetransaktioner" efter afslutning af registreringsprocessen og klikke på "Generer HES-kode" -knappen. Brugere kan bestemme deres CODE brugstider. For detaljer Klik her ...HEPP-kode Rejsetilladelsesdokument kan ikke erstatte! Du skal købe både en HES-kodet billet og en rejsetilladelse. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...Load More

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer