Generaldirektoratet for jordregistrering og matrikel til indkøb af 20 assistentinspektører

Generaldirektoratet for jordregistrering og matrikel til indkøb af 20 assistentinspektører
Generaldirektoratet for jordregistrering og matrikel til indkøb af 20 assistentinspektører

I alt 657 assistentinspektører (20 juridiske afdelinger, 15 tekniske afdelinger) vil blive rekrutteret til assistentinspektørkadrene, hvis tjenestested, klasse, titel, personalegrad og antal er angivet nedenfor, underlagt tjenestemandsloven nr. 5 fra generaldirektoratet for jordregistrering og kadasterinspektionsudvalget.

Arbejdssted klasse Titel Squad-grad Count
Hovedkontor GPP Asst. Inspektør. 7 11
Hovedkontor GPP Asst. Inspektør. 8 9

ANVENDELSESPLACERING OG VARIGHED

Ansøgninger fremsendes senest efter meddelelsen om eksamen. Mandag, 02.11.2020 Indtil slutningen af ​​arbejdstiden med de krævede dokumenter kan generaldirektoratet for jordregistrering og kadasterinspektionsrådets formandskab yderligere servicebygning (Kızılay Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı nr .: 15 06420 Demirtepe / Çankaya / ANKARA) foretages personligt eller med anbefalet post. For at ansøgninger kan indgives pr. Post, skal den nå den angivne adresse mandag den 02/11/2020 inden arbejdstidens afslutning. Ansøgninger, der er indgivet efter de angivne frister eller med manglende dokumenter og forsinkelser i posten, accepteres ikke.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar