Kinas jernbanetransport når 80 procent af det normale niveau

Kinas jernbanetransport når 80 procent af det normale niveau
Kinas jernbanetransport når 80 procent af det normale niveau

Det blev rapporteret, at den indenlandske civile lufttransportkapacitet i Kina nåede 98 procent af det normale niveau i årets tredje kvartal. Kinas transport- og transportministerium SözcüSü Wu Chungeng erklærede på pressekonferencen, at trods virkningerne af Covid-19-udbruddet forblev investeringer i anlægsaktiver i Kina inden for transport og transport på et højt niveau i årets første tre kvartaler.


Udtryk for, at der har været en positiv vækst i mængden af ​​godstransport i landet i fem på hinanden følgende måneder, sagde Wu, at der også er en hurtig stigningstendens i EMS-gods, Kina-Europa godstogtjenester og jernbane- og søbaseret containertransport.

Understreger, at højhastighedstoget og den civile lufttransportkapacitet hurtigt kom sig i tredje kvartal, sagde Wu: "I tredje kvartal nåede det indenlandske indenlandske transportkapacitet til 98% af det foregående niveau, og jernbanetransportkapaciteten nåede 80% af det normale niveau."

Kinesisk international radio


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer