Gökmen Space Aviation and Education Center åbner døre

Gökmen Space Aviation and Education Center åbner døre
Gökmen Space Aviation and Education Center åbner døre

Bursa handelskammer og bygget under ledelse af handelskammeret i Tyrkiets tematiske rumtræningscenter Gökmen Aerospace Education Center (GUHE), åbner sine døre den 30. oktober 2020 fredag, industri- og teknologiminister Mustafa Varank deltagelse.


Bursa Chamber of Commerce and Industry (BCCI) under ledelse af Bursa Metropolitan Municipality og Turkey Scientific and Technological Research Council of Turkey (TUBITAK) samarbejde i budgettet på 200 millioner pund gjorde bemandede færdige GUHE-døre til de besøgende. Minister for industri og teknologi Mustafa Varank og byprotokollen deltager i åbningen, der afholdes fredag ​​den 30. oktober 2020 kl. 15.00:XNUMX.

FULDHJEMMET 154 INTERAKTIV OPLÆGNING

Centret blev etableret på et areal på 13 kvadratmeter. Der er moderne flysimulatorer på første sal i GUHEM, hvor forskellige applikationer såsom 500 interaktive enheder til uddannelsesformål, luftfartsindlæring og ruminnovationscenter og lodret vindtunnel, som alle er indenlandske, er placeret. Anden sal, kaldet "Space Floor", giver information om atmosfæriske begivenheder, solsystemet, planeter og galakser.

ORIGINAL OG TILDELT ARKITEKTUR

GUHEM, som er en af ​​søjlerne i Gökmen-projektet, som blev implementeret af BTSO-formand İbrahim Burkay og bestyrelsen i 2013, har til formål at øge børn og unges opmærksomhed inden for rum- og luftfart. At tiltrække opmærksomhed med sin arkitektur og modtage priser i kategorien "Offentlige bygninger" ved European Property Awards 2019 (European Property Awards 2019), hvor de bedste bygninger i dag og fremtiden vælges af den internationale jury, vil centret være det bedste i Europa og et af de 5 bedste centre i verden.

TOPP 5 I VERDENS BEDSTE I EUROPA

BTSOs bestyrelsesformand İbrahim Burkay sagde, at GUHEM blev oprettet inden for rammerne af Gökmen-projektet, som de fremsatte, da de tiltrådte i 2013. "Det er det bedste i Centraleuropa og et af de 5 bedste centre i verden." Præsident Burkay sagde, "Det er i tråd med Tyrkiets nationale teknologi, der bevæger den yngre generation af rum i 154 forskellige kvaliteter og interaktiv udførelse, som vi har implementeret for at øge interessen for luftfart. Især med dets forskellige indhold vil det øge bevidstheden hos forskellige aldersgrupper såvel som træning i rum og luftfart. GUHEM har også en arkitektur, der vil bidrage til Bursas byidentitet. Guhem, der skaber fremtiden for Tyrkiets vigtigste steder i livet, som vi videregiver til støtte fra Ministeriet for Industri og Teknologi, Metropolitan Kommune og TUBITAK, takker jeg. " han snakkede.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer