Kinas største patruljeskib, Haixun 09, lanceret

Kinas største patruljeskib, Haixun 09, lanceret
Kinas største patruljeskib, Haixun 09, lanceret

Kinas største maritime patruljefartøj, der er lanceret på et skibsværft i Guangzhou, Guangdong-provinsen, vil hjælpe med at forbedre søfartsstyringen. Bygget på China State Shipbuilding Corps Guangzhou Wenchong Shipyard, Haixun 09 ledes af Guangdong Maritime Safety Administration. Skibet forventes at være fuldt operationelt i 2021.


Kinas største maritime patruljefartøj, der er lanceret på et skibsværft i Guangzhou, Guangdong-provinsen, vil hjælpe med at forbedre søfartsstyringen. Bygget på China State Shipbuilding Corps Guangzhou Wenchong Shipyard, Haixun 09 ledes af Guangdong Maritime Safety Administration. Skibet forventes at være fuldt operationelt i 2021.

Yan Peibo, skibets maskinchef, sagde, at det 165 meter maritime sikkerhedspatruljeskib havde en forskydning på 10 tons og en hastighed på mere end 700 knob (25 kilometer i timen). Skibet kan rejse mere end 46 tusind sømil (16 tusind 10 kilometer) med en økonomisk hastighed på 18 knob og kan rejse over 520 dage.

Skibet inkluderer en helikopterlandingsplads og et datacenter med flere satellitkommunikationssystemer, herunder Kinas Beidou Navigation Satellite System. Det blev anført, at Haixun 2019, hvis konstruktion startede i maj 09, forventes at fungere som en vigtig platform for retshåndhævelse, nødkoordinering og kommando og forebyggelse af forurening. Cao Desheng, direktør for den kinesiske søfartssikkerhedsadministration, sagde, at det nye skib vil hjælpe med at styrke maritim trafikstyring og nødstøtte, sikre sikker og problemfri skibsfart og beskytte landets maritime interesser.

Cao sagde, at det også vil være et vigtigt redskab til nødstyring og samarbejde i den globale maritime sikkerhedsindustri, at Haixun 09 har et intelligent maskinrumssystem, der kan overvåge hovedfremdrivningssystemet og kraftgeneratorer i realtid og siger: ”Skibet bruger også svovlfattigt brændstof og ”Det har et system til fjernelse af nitrogenoxider, der ofte findes i motorens udstødning,” sagde han. Tre maritime sikkerhedspatrolskibe med forskydning på mere end 3 ton er i øjeblikket i drift i Kina.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer