Haydarpaşa Gardır Söğütlüçeşme Station!

Haydarpaşa Gardır Söğütlüçeşme Station!
Haydarpaşa Gardır Söğütlüçeşme Station!

Haydarpaşa Solidarity Söğütlüçeşme Koordination afgav en pressemeddelelse fra medlemmer af Haydarpaşa Solidarity med deltagelse af vores forenings præsident Murat Oral foran Haydarpaşa Station mod anmodningen fra Söğütlüçeşme Station om at blive omdannet til en massetogstation og et indkøbscenter.


Forklaringen er nedenfor.

Vi advarer alle myndigheder igen, før det er for sent! ..
Mens vi beskæftiger os med COVID 19-epidemien, der kaldes den første globale pandemi på jorden, sammen med alle verdens byer, kæmper vores land også med byoversvømmelser, katastrofer som jordskælv, økonomiske og sociale kriser forårsaget af uplanlagt urbanisering og boligpolitik.
Mens hele verden erklærede konkurs for nyliberale bypolitikker, der plyndrede byerne og naturen tydeligt afsløret af den globale epidemi og klimaændringerne og drøftede nødvendigheden af ​​en sund urbaniseringspolitik; Vores lands regering fortsætter sin politik baseret på byplyndring med stor hastighed, vedholdenhed og vedholdenhed med alvorlige sociale og økonomiske konsekvenser.
Til dette formål blev institutioner og organisationer, der skulle forsvare de offentlige og sociale fordele, sat under politisk pres, videnskab og lov blev politiseret, og endda pandemiske forhold begyndte at blive brugt som facilitatorer af socialt og politisk pres.

Dette er et af de seneste eksempler på den alvorlige situation i Istanbul og Tyrkiets vigtigste Gara med vilje ignoreret den historiske Haydarpasa Togstation, en af ​​bygningerne, KadıköyDet er et forsøg på at omdanne Söğütlüçeşme togstation til en centralstation og et indkøbscenter uanset byens og byens behov og muligheder.

Som det blev kendt, blev udviklingsplanen ændret af ministeriet for miljø og urbanisering i et område på i alt 65 tusind 370 kvadratmeter, der dækker Söğütlüçeşme togstation og de omkringliggende grønne områder. Med denne planændring ligger det grønne område, der er tilbage foran Söğütlüçeşme togstation, langt ud over jernbanebrugernes transportbehov, og forskellige kommercielle funktioner gives til stationsbygningen, der ligner et indkøbscenter, der baner vejen for en tæt konstruktion.

Dette område, et af de få grønne områder i byen, hvis vitale betydning forstås dag for dag; På grund af dets fysiske og funktionelle egenskaber er det ikke i stand til at bære den intensive konstruktion og trafikbelastning.

På den ene side Kadıköy Kommune bygning og bryllupshal, Söğütlüçeşme Station med Fenerbahçe Stadium på den anden side; Mens de ekstra byrder, som disse funktioner medfører, bæres i miljøet, især i betragtning af weekendtæthederne, er disse belastninger blevet øget med den nye planændring.

På den anden side bygges Istanbuls største vejkryds i Uzunçayır for at betjene Fikirtepe Urban Transformation Area. Trafikbelastningen, som dette vejkryds bringer til vejene omkring stationen, er overhovedet ikke blevet taget i betragtning, og byens sundhed er sat under stor trussel.

Også; Fikirtepe Mound i nærheden af ​​planområdet har en vigtig plads med den neolitiske Fikirtepe-kultur i arkæologisk litteratur. Det gamle havneområde, som menes at omfatte Yoğurtçu Park og Kuşdili Çayırı, er også vigtigt for regionens arkæologiske potentiale.

Under opførelsen af ​​parkeringshuset Söğütlüçeşme ved siden af ​​planlægningsområdet blev der fundet resterne af en apsis, der tilhører en byzantinsk kirke, fund fra byzantinske perioder og ottomanske gravsten under udgravningerne under opsyn af Istanbul Arkæologiske Museer.

Mellem Altıyol og Söğütlüçeşme blev mange alvorlige fund dokumenteret. Disse arkæologiske fund omkring planlægningsområdet indikerer, at området er Necropolis-området i den antikke by Kalkhedon. Det er yderst vigtigt at bestemme og evaluere det arkæologiske potentiale i dette åbne område, som endnu ikke er fuldt bygget.

Endnu vigtigere er, at dette område, som er et af de svageste områder i Istanbul, som venter på et jordskælv, og hvorigennem Kurbağalıdere passerer, forbliver i områder, der kræver tungtekniske foranstaltninger.

Ved at omdanne Söğütlüçeşme Station, som er hovedfunktionen for den foreslåede centralstation på Viadukten, som er togsættets hovedfunktion til at udføre vedligeholdelses- og reparationsfunktioner i et område med så store reservationer, til en massetogstation og et indkøbscenter;

Ideen om at bygge en ny station 1 km væk fra Haydarpaşa Station, som er tilgængelig for disse tjenester med hensyn til dens kapacitet, historiske og kulturelle værdi samt det område, den dækker i byen og dens forbindelse til søtransport, passer ikke til tankerne, logikken, videnskaben, økonomiske og tekniske fakta.

På trods af alle advarsler fra professionelle foreninger, ikke-statslige organisationer, forskere og følsomme borgere, især de relevante lokale administrationer, pålægges planændringen på dette område, som er fuldstændig offentlig, offentligheden med de beslutninger, der træffes bag lukkede døre, bortset fra viden og godkendelse fra beboerne og lokale forvaltninger. og den juridiske proces styres.

I sager, der er indgivet af lokale myndigheder og relevante faglige kamre, skal afgørelsen om udsættelse af eksekvering, baseret på ekspertrapporter, ophæves af en højere domstol uden at fremvise noget bevis, der afviser beslutningen om, at sagens genstand ikke overholder principperne for urbanisme og planlægning gennem en teknisk undersøgelse inden for rammerne af den hastende sag;

Den ulovlige og ulovlige beslutning fra "VVM er ikke påkrævet", mens proceduren stadig er i gang om planerne, er klare eksempler på, at den politiske proces styres af den juridiske proces.

Beslutningen fra "VVM er ikke påkrævet" vedrørende dette initiativ, som vil påvirke miljøsundhed, trivsel og sikkerhed i alle aspekter, og som skal underkastes vurdering af miljøpåvirkningen i overensstemmelse med den relevante lovgivning under både planlægning og projektdesign, er også Kadıköy Det blev flyttet til retsvæsenet af kommunen.

Mens den juridiske proces fortsætter, vil enhver byggeaktivitet, der udføres i marken baseret på beslutningerne om at forblive ulovligt afskaffet, medføre irreversible skader med hensyn til by, miljø, samfund og offentlig interesse.

Af alle disse grunde advarer vi endnu en gang alle berørte og embedsmænd over for offentligheden.

Udvikl omgivelserne ved Söğütlüçeşme station, som er vores offentlige aktiv og er blevet forsømt i årevis ved at beskytte de arkæologiske, geologiske, økologiske, historiske og kulturelle værdier i Kuşdili-engens integritet, Kurbağalı-åen, og tilbyde det til samfundets tjeneste, ikke en håndfuld modtagere ...

Det er nok…

Lær af globale epidemier, jordskælv og oversvømmelser ...

Lad Söğütlüçeşme være i fred ...

Kæmper med pandemien KadıköyStop ikke pusten fra Istanbul og Istanbul mere ...

Vigtigst er det at opgive din forgæves indsats og kærlighed til at gribe Haydarpaşa Station og dens bageste felt, som du har opretholdt siden 2005 og KadıköySæt byens hovedstation i drift med det samme ...

Som vi sagde i årevis uden at blive træt

Haydarpaşa Gardır, Station vil forblive, station i Sogutlucesme!

HAYDARPAŞA SOLIDARITET. Söğütlüçeşme Koordinering


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer