Historiske Demirtaşpaşa palæer får deres første dags herlighed

Mod slutningen ved Demirtaşpaşa Mansions
Mod slutningen ved Demirtaşpaşa Mansions

Bursa Metropolitan Municipality, der sigter mod at omdanne Bursa til et friluftsmuseum ved at genoplive al den historiske og kulturelle arv fra Bitinya-perioden til nutiden, bringer Demirtaşpaşa Konakları overfor Demirtaşpaşa Bath til sin første dags herlighed.


Bursa Metropolitan Municipality, der afslører Bursas historie med restaureringer i alle områder fra den 8500 år gamle arkæopark til de 2300 år gamle Bitinya-mure, fra de 700 år gamle osmanniske artefakter til den republikanske periode civile arkitekturstrukturer inden for rammerne af historiske og kulturarvstudier, 3 eksempler på civil arkitektur på İnönü Street, hvor bytrafikken er mest hæver strukturen. I Demirtaşpaşa-kvarteret er 3 eksempler på civil arkitektur, der ligger lige overfor det historiske Demirtaşpaşa Bath og blev ubrugelig på grund af forsømmelse, kommet til en ende i det igangværende restaureringsarbejde. Med restaureringen udført i overensstemmelse med de projekter, der blev godkendt af Bursa Cultural Heritage Preservation Regional Board, tog bygningerne bestående af kælder, grund og 1 etage deres første dag. Inden for rammerne af arbejdet blev væg-, gips-, tag- og VVS-infrastrukturen til de tilføjelser, der skulle bruges som køkken, toilet og VVS-rum i haverne i alle tre bygninger, afsluttet. Efter færdiggørelsen af ​​træloft, trapper, døre og keramik samt elektriske og mekaniske installationsprocesser åbnes bygningerne til brug.

At finde dens værdi i historien

Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş sagde, at de historiske palæer, hvor værkerne nu er i sidste fase, allerede tilføjer en stor værdi til regionen. Borgmester Aktaş sagde, at de har bestemt den nye rute for Bursa som turisme, og at et af de største trumfkort inden for turisme er den historiske og kulturelle arv, men selvom den historiske basar og Hanlar-regionen inkluderer Tophane, Osman Gazi og Orhan Gazi-gravene og Hisar-regionen. Selvom området ser ud til at have fokuseret på projektet 'øen til historien', fortsætter vi hurtigt vores historiske arvsprojekter, der vedrører hele Bursa. Demirtaşpaşa Mansions er et af disse projekter. Disse bygningsarkitekturbygninger, hvoraf den ene tilhører Somuncu Baba Foundation og de to andre tilhører os, overfor det historiske Demirtaşpaşa-bad, passede ikke vores Bursa med deres ødelagte billeder. Vi er nået til den sidste fase i studierne. "Held og lykke til Bursa allerede".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer