Hurtig og pålidelig service i køretøjsvedligeholdelse fra Total Turkey Pazarlama

Hurtig og pålidelig service i køretøjsvedligeholdelse fra Total Turkey Pazarlama
Hurtig og pålidelig service i køretøjsvedligeholdelse fra Total Turkey Pazarlama

Total markedsføring i Tyrkiet, 111 point over hele Tyrkiet i TOTAL QUARTZ AUTO CARE (TQAC) med ekspertservicecentre, der tilbyder kvalitet og pålidelig service at køre. Total Turkey Marketing General Manager Emre Şanda erklærede, at stigningen i brugen af ​​private køretøjer på grund af pandemien og efterspørgslen efter anden hånd medførte behovet for køretøjsvedligeholdelse og sagde: "Køretøjsvedligeholdelse udført af eksperthænder giver ikke kun en sikker kørsel, men reducerer også mulige omkostninger".


På grund af pandemien er det at eje et personbil i toppen af ​​behovene, mens efterspørgslen efter brugte køretøjer vokser. Regelmæssig køretøjsvedligeholdelse øger på den anden side køretøjets ydeevne, samtidig med at omkostningerne reduceres såvel som en sikker kørsel. Tyrkiet, der opererer i smøremiddelindustrien i 30 år, og Total Marketing Tyrkiets førende virksomhed i sektoren, TOTAL QUARTZ AUTO CARE bilejere med ekspert servicecentre tilbyder høj kvalitet og pålidelig eftersalgsservice. Tyrkisk periodisk vedligeholdelse og olieskift samt generelle mekaniske reparationer i servicecentre, der betjener 111 point inden for elektricitet, karrosseri og yderligere tjenester såsom reparation og dækskift.

I en erklæring om, at TOTAL imødekommer køretøjsejernes forventninger med sit brede servicenetværk, sagde Total Turkey Marketing General Manager Emre Şanda: ”Det er meget vigtigt at have køretøjsvedligeholdelsen udført til tiden og i eksperthænder. Mens regelmæssigt vedligeholdte og reparerede køretøjer giver en sikker køreoplevelse, forhindrer de også høje omkostninger, der kan opstå pludselig. Derudover forhindres faldet i køretøjets ydeevne. På grund af pandemien stiger antallet af mennesker, der ønsker at eje brugte køretøjer. Men når køretøjet er købt, slutter alt ikke. Som et resultat taler vi om et køretøj, der har været brugt før. Selvom det blev vist til en skibsfører eller tjeneste inden salget, er der visse kontroller, der kræves af det brugte køretøj. På dette tidspunkt kommer vi fremad med vores TOTAL QUARTZ AUTO CARE ekspert servicenetværk. Vi leverer vedligeholdelses- og reparationstjenester, der passer til ethvert køretøj med uddannet, erfaren og kvalificeret personale og udstyr af høj kvalitet. Således forlader køretøjsejere tilfredse med den service, de modtager på ethvert TOTAL QUARTZ AUTO CARE-punkt, ”sagde han.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar