Hvad er en fortrolighedsaftale? Hvor bruges fortrolighedsaftalen?

Hvad er en fortrolighedsaftale? Hvor bruges fortrolighedsaftalen?
Hvad er en fortrolighedsaftale? Hvor bruges fortrolighedsaftalen?

Fortrolighedsaftalen er den kontrakt, der sikrer, at de oplysninger og det dokument, der tydeligt er angivet, indeholder fortrolighed vedrørende det gennemførte projekt eller forretningsproblemet mellem parterne, ikke videregives til nogen tredjepart, medmindre den relevante persons samtykke er opnået. Med denne kontrakt kan grænserne og betingelserne for fortrolighed bestemmes.


Med denne kontrakt er parterne beskyttet mod tyveri af projekter og ideer samt fra at lære og udtrykke meninger om et projekt, der endnu ikke er afsluttet og der arbejdes på.

Hvor bruges fortrolighedsaftalen?

Fortrolighedsaftalen giver parterne kontrol over idéer og projekter, der deles med en anden person eller virksomhed. Denne kontrakt blev brugt til beskyttelse af forretningshemmeligheder;

  • til hvilket formål informationsudvekslingen finder sted
  • hvor længe oplysninger holdes fortrolige
  • Det indeholder bestemmelser, således at oplysninger kun kan overføres til tredjeparter inden for det tilladte anvendelsesområde, og at disse oplysninger kan returneres eller destrueres efter anmodning fra en af ​​parterne.

Den nærtstående part, der overtræder fortrolighedsaftalen eller ikke arbejder for at beskytte den, straffes med erstatning. Derfor er straffeklausulen den vigtigste del af fortrolighedsaftalen. Det er også vigtigt for kontraktens funktionalitet, at straffeklausulen er afskrækkende og er højere end den mulige gevinst, som den anden part kan opnå ved at krænke fortroligheden.

Når fortrolighedsaftalen er afsluttet, skal den udskrives og underskrives af begge parter. Begge parter skal opbevare en kopi af deres fortrolighedsaftale.

Retsgrundlag for fortrolighedsaftalen 

Lovgivningen i vores land indeholder ikke en lovartikel, der regulerer fortrolighedsaftalen. Generelle kontraktbestemmelser i den tyrkiske lov om forpligtelser, arbejdsret og kommerciel kode kan anvendes på fortrolighedsaftalen.

For en prøve på fortrolighedsaftale KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer